SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP İl Başkanının Tepkisi

A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Ömer Ekici, partisinin Malatya'da seçim startını Pazar günü vereceğini belirtirken, geçtiğimiz hafta öldürülen gazeteci- yazar Hrant Dink'in cenaze töreninde ortaya çıkan bazı görüntülere de tepki gösterdi.

Ekici, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, "Bu yıl yapılacak olan çifte seçimler nedeniyle Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan hayati bir sürece girmiş bulunuyoruz.

Bu süreç içerisinde gerek teşkilat içi ,gerekse kamu oyununa yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirmeler yapmak üzere 28 Ocak Pazar günü saat 13:00 de teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Işıklar Başkanlığı’nda Belediye Konferans Salonunda Genişletilmiş İl Divan Toplantısı ile Malatya’da İktidara Yürüyüş Meşalesi Yakılarak seçim stardı verilecektir."dedi.

Ekici, gazeteci- yazar Hrant Dink'in öldürülmesinden sonra ortaya çıkan bazı görüntülere de tepki göstererek, "Hepimizin kınadığı menfur bir cinayeti bahane edip Milli duyguları içinde yaşayan Milliyetçilere alçakça saldırmaktadırlar. Henüz polisin elinde soruşturması süren ve adalete teslim edilecek katil zanlılarının menfur eyleminden malzeme çıkarıp,Tüm dünyanın önünde "hepimiz Ermeni'yiz" dövizleri taşındı. Bu Milletin Vatandaşlarının Tamamı Türk'tür. Bu menfur cinayeti tüm milletin boynuna asma gayreti neden?.

Bu Milletin inançlara saygısı tarihinden bu yana bellidir!.Ama bu vatana olan ölümüne sevgisi ve saygısı sonsuzdur!. Bu bir duyarlılık ise; tüm yollar kesildi,tüm Millet bir parçası gördüğü için acıyı paylaştı,kederli ailesine başsağlığı diledi.

Ama bu hassasiyeti vatanı için ölen hiçbir kardeşimiz için kimse göstermedi.Ne yollar kesildi,ne hepimiz Ahmetiz, Mehmetiz, Mehmetçiğiz, nede hepimiz TÜRK’üz dövizleri taşındı. Bu Çifte Standart Milletimizi incitmiştir.Ama hafızasında Tarihi tekrar canlandırmış,işbirlikçi taşeronları gafleti ,delaleti görmüş; Atatürk’ü bir kez daha anmıştır..

..Türk Milliyetçiliği duygularını başlı başına bir suç işleme dürtüsü olarak göstermeye çalışmak ve milliyetçilik tehdidi paranoyası yaratarak samimi milliyetçileri potansiyel suçlu olarak ilan etmek en hayasızlıktır.
Milliyetçi Hareket Partisi, bugüne kadar izlediği ilkeli ve sağduyulu siyaseti, bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla sürdürecektir."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız