SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Yeşilyurt'tan KADEM Tepkisi

0
Güncellendi - 2017-07-25 03:13:03
MHP Yeşilyurt'tan KADEM Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Tecde’de satışa çıkardığı arsalardan 7 tanesini yaklaşık 1 milyon TL ödeyerek satın alan Hatice Birgül Çumurcu’nun temsilciliğini olduğu KADEM Malatya şubesinin bir yıllık masrafının, belediye bütçesinden karşılanmasına MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’dan sert tepki geldi. Kaya “kamu yararına hizmet üretmeyen bir derneğin el üstünde tutulmasını tuhaf ve anlaşılmaz olduğunu“ söyledi.

"TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM HAKKI"

Malatya’da onlarca yerel dernek kira ve faturalarını ödemekte güçlük çekmesine rağmen fedakarca, özverili bir şekilde şehrimize hizmet ürettiğini aktaran Kaya “ Malatya Belediye Meclisi, KADEM denilen derneğin bir yıllık masrafını üstlenerek sadece Malatya Sivil Toplum Kuruluşlarına karşı ayıp etmemiştir. Ayrıca yetim hakkını da çerçöp etmiştir.Malatyalı yerel dernek yöneticilerine randevu dahi verilmezken içinde demokrasi ve kadın öğesi barındıran ancak yaptığı her faaliyette içeriksiz olduğu anlaşılan bir topluluğa bu kadar yoğun ilgi gösterilmesini anlamakta zorlanıyoruz" dedi.

"KAMU VİCDANINDA DERİN YARA AÇMIŞTIR"

Kaya, KADEM temsilcisinin bir yandan belediyenin satışa çıkardığı arsalardan 7 tanesine milyona yakın para öderken diğer taraftan belediyeden bir yılda yapacağı masraflarının karşılığında para almasının, kamu vicdanında derin yaralar açtığına vurgu yaptı.

Kaya 29 Temmuzda yapılacak MHP Yeşilyurt ilçe kongresinde Kaya yeniden aday olacağını da sözlerine ekledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hayrullah Acar (6 yıl önce)
    OĞUZ ÇELIK BEY DOĞRU SÖYLÜYOR YENİLEN KUL HAKKI'NIN NE ZAMANDAN BERİ HÂYIR VE SEVAB YERİNE GECTIĞI HANGİ İSLAM KURALINDA GEÇMEKTEDİR? BUNLAR İŞLERİNE GELENE DOĞRU İŞİNE GELMEYENE YANLIŞ DERLER !!! ###LA TAHZEN INNALLAHE MEANE ###
    0
    0
    Yanıtla
  • oguz çelik (6 yıl önce)
    Sn Başkan haklı neden diyeceksiniz Vatandaşın sırtından Elektrik su telefon internet faturaların yüzde 60 lık bir kayıp kaçak bedelini dürüst abonelerin sırtına yükleyip tahsil edeceksininiz sonrada biz hâyır işliyoruz diyerek milleti kandıracaksınız Ahirette de Allahı kandırabilirmisiz Fettullah gülenin cemaatine zamanın da yaptığınız gayrı meşru yardımlar örnektir yetimin fakir gurebanın hakkını Rabbim soracak elbette
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Kademe belediye yardım edeceğini yeni mi öğrendin başkan. Kaç ay önce bu meclis kararı olarak cıktı. Sen o zaman nerdeydin ve karşı çıkmadın. Ya kardeşim bırakın bu işleri. Haber olmak adına haber olmayın. Milletin aklıyla dalga geçmeyin. Az kendinizi geliştirin ve dünyayı takip edin. Siyaset yapıyorsun sanırım?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (6 yıl önce)
    Yaptıgı multeci projesiyle BM nin takdirini kazanan,dezavantajlı kızlarımıza istihdam saglayan bir dernek.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar MHP yi terketsin.Once neler yaptıgına bakın sonra yorum yapın.Sizin Malatyaya katkınız ne acaba?Adınızi duyurmak icin bu derneğimi sectiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    MHP'NİN Yeşilyurt ilçe başkanı varmış demek Malatya bunca sorun varken başkan bey demekki en önemli olay olarak Kadem derneğine laf ediyor aman ha etliye sütlüye fazla karışma yoksa sende genel merkezden veto yersin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kızıl (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle o da yakın MHP muhalefet olmaktan çıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Helal olsun başkanım Allah büyük yetim hakkı yiyenler elbet hesap verecek
    0
    0
    Yanıtla