SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'nin Hedefinde Ağbaba Var

0
Güncellendi - 2017-12-27 17:33:54
MHP'nin Hedefinde Ağbaba Var
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın "Bahçeli, Saray'ın taşeronudur, kadro verilmeli" sözlerine tepki göstererek, "Toplumda karşılığı olmayan beyhude çırpınışları ve içi boş lafları 'dikkate alacak' değiliz, liderimiz için kullanmış olduğu sözlerin tamamını misli ile kendisine iade ediyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Bülent Avşar, il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili söylediği sözlere tepki gösterdi. Avşar, "CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğunu iddia eden bir zatın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi hakkında bir takım açıklamalarda bulunduğunu yazılı medyadan öğrenmiş bulunmaktayız. Toplumda karşılığı olmayan beyhude çırpınışları ve içi boş lafları dikkate alacak değiliz ancak söz konusu varlığını Yüce Türk milletine adamış liderimiz olduğu zaman konu hakkında konuşanları uyarmak görevimizdir. Öncelikle liderimizin ismi bu şahsın ağzına yakışmamaktadır. Yine de liderimizin ismini zikiredecekse büyük bir saygı İle zikretmelidir. Liderimiz için kullanmış olduğu sözlerin tamamını misli ile kendisine iade ediyor ve böyle bir düşüncede olduğu için de şiddetle kınıyorum. Siyasetçi, ayrıştırıcı değil bütünleştirici olmalıdır. Siyaset bir erdem meselesidir. Siyasetteki temel ölçüt ülkenin yüksek menfaatleridir. Muhalefete düşen görev ise ülkenin bu yüksek menfaatleri için çalışmaktır. Ancak Veli Ağbaba ve temsil ettiği siyasi partinin bunları anlamasını ve uygulamasını beklemiyoruz ama en azından saygı duymasını beklemekteyiz. Liderimizin yapmış olduğu her açıklama tamamen Türk milletinin menfaatine olup liderimizin söylemiş olduğu her söz bizim için uygulanması gereken bir emirdir” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Rmazan (6 yıl önce)
    MHP İl Başkanı Bülent Avşar'ın dikkatine.. Veli Ağbaba, CHP'nin Genel Başkan Yardımcısıdır. Kesin bilgi. Etrafına yayabilir.
    0
    0
    Yanıtla