SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletvekillerinin Ne Yaptığını Görmek İsteyen İlçeleri Görsün"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuluncak İlçesini ziyaret ederek devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Parti Teşkilatıyla birlikte yaptığı ziyarette Hekimhan-Kuluncak Batı Çevreyolu çalışmalarını, Karaçayır Gölet Sahasını ve TOKİ inşaat sahasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Tüfenkci, yaptığı açıklamada Kuluncak’a 300 milyon civarında yatırım yaptıklarını vurguladı.

Kuluncak İlçesine önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Tüfenkci, “6 Şubat depremlerinden sonra bir yandan konutlarımızın inşasını yaparken, bir yandan ticaret merkezlerimizin, dükkanlarımızın inşasını, bir yandan da rutin çalışmalarımızı durdurmadan devam ediyoruz. Kuluncak-Hekimhan arası yol ağı bakımından gerçekten sıkıntılı ve bizlere yakışmayan bir durumdaydı. Burayı ihale ettikten sonra belli bir standarda getirmiştik. Şimdi bu bölümünün de ihalesi ile birlikte inşallah Hekimhan-Kuluncak yolumuz duble ve standartlara uygun bir yol haline gelecek. Hem kısalacak hem de daha sağlıklı bir hale gelmiş olacak. Gördüğünüz viyadükler bu yolun en zahmetli ve masraflı bölümü. Bir an evvel bu yolun bitirilmesi noktasında gayretkar olacağız.

Kuluncak’a AK Parti döneminde çok ciddi yatırımlar yaptık. Bunlardan birisi de Karaçayır Göletimiz. Geldiğimiz nokta itibari ile müteahhit firmamız işi bitirmek üzere. Az bir işlerinin kaldığını yerinde yaptığımız incelemelerde görüyoruz. Yaklaşık 4 bin  dönümlük bir alanı sulayacak göletimiz inşallah bittiğinde Karaçayır’ı Yeşilçayır haline getirmiş olacak.

Malatya olarak bir deprem yaşadık. Depremde konutlarımızı ve iş yerlerimizi yeniden inşaa ederken, şehrimizi yeniden imar ederken yatırımlarımızı da aksatmadan devam ediyoruz. AK Parti’nin ne yaptığını, milletvekillerinin ne yaptığını görmek isteyenler gelip ilçelerimizi görsünler. Bu yatırımları bilmeden görmeden gelişigüzel konuşuyorlar sadece.

Bugün ki tutarlarla beraber yaklaşık 300 milyona yakın bir yatırım söz konusu. Bittiğinde Kuluncak’a bir kat daha değer katacak bu yatırımlar.

Yine Sofular Beldemizde, Erdemir buranın ihalesini aldı. İnşallah oraya da güzel bir tesis yaparak buranın gelişmesine bir kat daha fayda sağlamış olacak. Biz sadece Kuluncak’a Karaçayır Göleti yapmıyoruz. İnşallah İlisuluk’ta da Kızılhisar‘da da bunu yapacağız.

Kuluncak‘taki tarıma dayalı istihdamı da arttırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecek. Doğalgazı getirdik Kuluncak’a. Kuluncak Merkezi inşallah doğalgazı kullanmaya başladı başlayacak. Biz Kuluncak’ın dönüşümünde entegre devlet hastanelerimizi yaptık, spor sahalarımızı yaptık, TOKİ konutlarımızı yaptık. Kuluncak’ı gelişmiş bir ilçe haline getirdik. Ben laf söyleyenlere laf değil, icraat yapsın diyerek bu yatırımları da gelip yerinde görmelerini tavsiye ediyorum. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • hasan (6 ay önce)
    sayın vekil 2018 seçimleri öncesi bizim köye gelmişti, ne eksiklikler var diye sorduğunda en büyük sıkıntı elektrikti, voltaj düşüklüğü oluyordu, trafo yoktu, yanımızda o zaman tedaş müdürünü aradı, müdürde tamam yapacağız dedi. şu an 2023 halen yapılacak bekliyoruz. işte böyle hizmet ediyorsunuz siz. o yüzden bizlere hikaye anlatmayın, her işiniz göz boyama icraat sıfır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Darendeli (5 ay önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    O müdür hala görevde mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (6 ay önce)
    E merkezde de bişeyler yapın da biz de görelim. Arapkir'e Pütürge'ye gidemiyoruz. Malum yakıt fiyatları.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Boyraz (6 ay önce)
    Kuluncak Belediyesi ve onun liyakatsiz başkanı ile ittifak partilerinin ilçe başkanları Kuluncak ilçesinin siyasetçi profilini ortaya koymaya yetiyor. Erhan Cengiz'in 5 yıllık döneminde parti etkinliklerinde gezme dışında bir faaliyeti yok. İşleri güçleri sansür ve boya badana olan zavallı adamları başımıza getiren seçmenimiz yine bu çapsızlarla devam diyeceği için bişey söylemeye gerek de yok. Ne iseniz öyle yönetilirsiniz. Allah layık olduğumuzu veriyor. İltimas, kayırmacılık, dalkavukluk, particilik belediyeciliğine tam gaz devam. Artık 2028 seçimleri öncesine kadar bekleyip dalkavukların işlerini ilerletmelerini izleriz ve 2027 sonunda yeni bir uyduruk kilit taş, asfalt, mıcır faaliyetiyle Erhan efendiye güven tazeletiriz. Beter olun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SenarisT (6 ay önce)
    Deprem sonrası yapilan maddi yardımlarla bı zahmet yapın. Hazar Denizinden doğalgaz mi getirdiniz ? Bu neyin beyligi hayırdır ?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • orhan ince (6 ay önce)
    belediyenin amacı nedir vatandasına amme hizmeti yapmaktır belediyenin nufuza göre aylık aldıgı parayla yapılan hizmetleri asli vazifesidir. bunları yapmak zorunda sizde biz yaptık demeyin artık.sıktı
    %78
    %22
    Yanıtla
  • kml (6 ay önce)
    bende fasulye ve mercimeği çok severim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt (6 ay önce)
    Şov yap şov yapma.(Şarkı sözü). Bunlara oy veren insanlara da şaşmamak lazım. Çünkü malzeme bu kadar. Malatya’nın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş, bunlar şov yapmaktan öteye gitmemişler. Magazinci siyasetçiler bunlar, ekranda yada gazetelerde foto modeller gibi boy gösteriyorlar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • vatandaş (6 ay önce)
    kendinizi avutuyorsunuz yada sürgünün belli bir kısmı ile ;) karıştırıyorsunuz...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Turan (6 ay önce)
    Ne yapmışsınız ki ne görelim vatandaş derdini anlatıyor devletin hizmet kurumuna arkadan muhtarı arıyor bu adama hizmet verelim mi diye muhtardan onay alıyorsunuz Söz muhtarda bitiyorsa size ne gerek var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vural çelik (6 ay önce)
    Kuluncak ilçesi Amerika üstü olmuş gidin Arguvan ın bir köyüne yapın gerçekten inanırım belki
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Vural çelik (6 ay önce)
    Sanki cebinizden ödeme yaptınız milletin parası milletin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Komik (6 ay önce)
    Harbi komedi olarak izliyorsun bu adamları. Vekil ne iş yapar ne işe yarar bilmeden konuşmuş yine Bülent bey. Tabi insanlar ilçeye nerede gide baka. Kuluncak 100 km 7 bin nüfus. 700 bin nüfuslu Malatya merkez yerle bir olmuş dediği lafa bak. Ayrıca ilçe belediye hizmetlerini sen kendi hizmetin mi sanıyorsun. Ağlamaktan vazgeçtik artık tırlattık bu laflara gülüyoruz
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yusuf (6 ay önce)
    Bizim gibileri sizin gibilere oy verirse gelişi güzel diye konuşuyorlar diye şov yaparsın Bülent tüfenkçi bakanlığında ne gördük ki vekilliğinden ne hayır görelim cumhurbaşkanımızın hatrına o koltuklarda oturuyorsunuz belediye seçimlerinde aldığınız oyu görürsünüz
    %85
    %15
    Yanıtla