SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Milli Görüşü Yeniden Refah Partisi Temsil Ediyor"

0
Güncellendi - 2020-03-10 01:51:59
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Görüş'ü bugün partisinin temsil ettiğini söyledi.

Temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya  gelen Erbakan, sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileriyle bir araya geldikten sonra Battalgazi ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Geçtiği Yeşiltepe semtinde partililerle buluşan Erbakan, partilerinin sahip olduğu Milli Görüş zihniyetinin tüm insanlığın maddi ve manevi sıkıntılardan kurtuluşunun ilacı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Milli Görüş'e sarılmadan ülkemizin, Orta Doğu'nun, İslam aleminin ve bütün insanlığın kurtulabilmesi, sömürünün, zulmün, çifte standardın adaletsizliğin, fakirliğin işsizliğin, yoksulluğun, açlığın, haksız savaşların, işgallerin ve katliamların ortadan kaldırılması mümkün değildir. Bütün bunlardan kurtuluş Milli Görüş'e bağlıdır. Bugün Milli Görüş'ü, Yeniden Refah Partisi temsil etmektedir."

Erbakan, Milli Görüş'ün partisini, diğer partilerden ayıran bir özellik olduğuna işaret ederek babası merhum Necmettin Erbakan'ın ülke ekonomisini ve sanayisini geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği projelerden örnekler verdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali (4 yıl önce)
    Şuanki lideriniz milli görüş için naptı söylermisin
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    Evet milli görüşün ve bu ülkenin tek kalkınmasının yolu Yeniden Refah'tan geçer tek çıkar yol Fatih Erbakan
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (4 yıl önce)
    Biz üniversite gençliği olarak bizlere daha müreffeh bir Türkiye umudu veren ,isteklerimize karşı projeleri , kaynak paketleri olan DR.Fatih Erbakan'ın her daim yanında olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (4 yıl önce)
    Milli görüşün tek partisi sadet partisidir bölünmüşlük siyonistin işine yarar lütfen rahmetli hocamın kurduğu partide birlik olun bu benlikten vaz geçup hakka gidelim Cemali ba kemali seyrüdelim
    0
    0
    Yanıtla
  • De hadi ordan!... Milli Görüşün hangi felsefesinde CHPye takviye olmak,dolaylı bile olsa HDP ile kolkola olmak var???
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut Karataş (4 yıl önce)taner isimli kullanıcı yorumuna
    Akp bin oyununa gelme.!..Dr.Fatih Erbakan baban hocamızın saadet partisine işaretini anla nefsine uyma* Siyonist zihniyetin oyununa geldin...Gelecek zaadetle gelecek Hoca izin mirasını bitirme****
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Gerçek mi söylüyorsun ben bir Erbakan hayranı olarak onun vefat etmeden önce hangi partinin genel başkanı olduğuna bakarım fatih bey hocanın mirasından gelen iki parti varken lütfen bir bölen olmayınız yukarda yazdıklarıma rağmen Rahmetli hocanın evladı olduğun için başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla