SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Ücretlerine de Zam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin belediye otobüs işletmeciliği yapan MOTAŞ Şirketi'nin yaptığı zamdan sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği de minibüs ücretlerini arttırdı.

Malatya Minibüsçüler Odası'nın minibüs ücretlerinin yeniden belirlenmesi için istediği rayiç talebini görüşen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, şehir içinde Malatya Belediyesi'nin uyguladığı öğrenci yolcu taşımayı 60 YKr, sivil yolcu taşımayı ise 90 YKr yaptı. Şehir içinde zam öncesinde minibüslerde öğrenciler 50 YKr'den siviller ise 75 YKr'den taşınıyordu.

Minibüs rayicinde İnönü Üniversitesi güzergahı öğrenci taşıma 70 YKr, sivil taşıma ise 1 YTL olurken, Organize Sanayi Bölgesi güzergahında ise öğrenci taşıma 90 YKr, sivil taşıma ise 1.10 YTL oldu. Zamlar bugünden itibaren uygulanmaya başlandı.

Malatya Belediyesi MOTAŞ Şirketi de, belediye otobüslerinde 50 YKR olan öğrenci bilet ücretini 60 YKR'a, 75 YKR olan sivil bilet ücretini de 90 YKR'a çıkarmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız