Mobilya Ustası İntihar Etti

Mobilya ustası, Paşaköşkü Mahallesi’ndeki işyerinde akşam saatlerinde kendini iple asmış olarak ölü bulundu.
49 yaşındaki Erol S.’nin, akşam geç saatlere kadar eve gitmemesi üzerine Paşaköşkü Mahallesi Hacıabdi 1. Sokaktaki işyerine gelen yakınları, kapalı olan işyerine camını kırarak girdiler. İşyerinde Erol S.’yi iple asılı olarak gören yakınları, durumu 112 Acil Servis ve Polise bildirdiler. Yapılan ilk incelemede şahsın yaşamını yitirmiş olduğu belirlendi.
Erol S.’nin cesedi, Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Evli ve 2 çocuk babası olduğu bildirilen mobilya ustasının, bir süredir ekonomik sıkıntıda olduğu, bu nedenle bunalıma girerek intihar etmiş olabileceği değerlendiriliyor. Soruşturma sürüyor.