SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTSO'da Online Belge Dönemi

0
Güncellendi - 2020-04-08 01:53:27
MTSO'da Online Belge Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) online belge dönemi başladı.

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında başlatmış olduğumuz dijital dönüşüm hamlesi kapsamında yeni ara yüzü ve teknolojisi ile web sitemizde online belge dönemi başlamıştır. Web sitemiz üzerinden üyelerimiz oda kayıt belgesi Türkçe ve İngilizce faaliyet belgesi Türkçe ve İngilizce ihale durum belgesi ve ticaret sicil gazetesi gibi bazı evrakları odaya gelmeden ücretsiz alabilecekler” dedi.

Korona virüs ile mücadele edilen bu günlerde üyelerinin ihtiyaç duydukları belgeleri 7/24 online olarak www.malatyatso.org.tr adresinden temin edebileceklerine dikkat çeken Sadıkoğlu, bu sistemin tüm üyelerine hayırlı olmasını temenni etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız