SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muaythaiciler Dereceyle Döndü

0
Güncellendi - 2019-02-25 02:31:34
Muaythaiciler Dereceyle Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında yer alan Türkiye Gençler ve Büyükler Muaythai şampiyonası 17-23 Şubat tarihlerinde arasında Antalya’da yapıldı. Şampiyonadan Malatyalı sporcular derecelerle döndü.

Türkiye Gençler Büyükler ve Muaythai Şampiyonasına yoğun bir katılım oldu. 18 Şubat’ta başlayan 23 Şubat’ta sona eren şampiyonada, Gül Yücel 45 kilogramda Büyük Bayanlarda Türkiye Şampiyonu, Rabia Topuz 48 kilogramda Büyük Bayanlarda Türkiye ikincisi oldu. Tayyip Çakmak artı 81 kilogramda Büyük Erkeklerde Türkiye ikinciliğini elde etti. Sude Naz İnankul 42 kilogramda Genç Bayanlarda Türkiye üçüncüsü, Enes Işık ise 48 kilogramda Büyük Erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, şampiyonayla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Muaythai Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Çekişmeli geçen müsabakalar da Malatyalı sporcularımız zorda olsa başarı elde etti. Bu şampiyonada birinci olan sporcular Mayıs ayında Ankara’da yapılacak olan Muaythai Milli Takım Seçmesine katılacak” dedi.

Yavuz, milli takım seçmesiyle ilgili kriterleri ise şöyle açıkladı:

“2018 Kasım ayında EMF Avrupa Muaythai kupasında birinci olan sporcular ile 2019 tarihinde Türkiye şampiyonu olan sporcular Milli Takım Seçmesine katılacak. Milli Takım Seçmesinde birinci olan sporcular Dünya Muaythai Şampiyonasında ikinci olan sporcular ise Avrupa Muaythai Şampiyonasına katılacaktır.

2018 Kasım ayında Antalya'da yapılan EMF Avrupa Muaythai kupası şampiyonu olan Malatyalı sporcular Hüsne Gül Ünsal ve 2019 Türkiye Muaythai Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonu Gül Yücel Mayıs ayında yapılacak Milli Takım Seçmesine katılarak, Malatya'yı temsil edecekler.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız