SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muaythai'de Önemli Başarı

0
Güncellendi - 2019-05-08 03:37:24
Muaythai'de Önemli Başarı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Okullar Arası Gençler A- B Kızlar/Erkekler Muaythai Şampiyonası'nda Malatya takımı, 2 birincilik, 3 ikincilik 4'te üçüncülük elde ederken, toplamda 9 sporcu derece yaptı.

Türkiye Okullar Arası Gençler A- B Kızlar/Erkekler Muaythai Şampiyonası 1-5 Mayıs tarihleri arasında Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 600 sporcunun katıldığı şampiyonada; Avrupa ve Dünya dereceli sporcular yarıştı. Malatya takımı, 2 birincilik, 3 ikincilik, 4 de üçüncülük ile toplam 9 madalya kazandı.

Malatya takımının kafile başkanlığını yapan Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, "Türkiye Okullar Arası Gençler A- B Kızlar/ Erkekler Muaythai şampiyonasına toplam 600 sporcu katılım sağladı. Aralarında Dünya ve Avrupa dereceli sporcularında katıldığı şampiyona Çok çekişmeli geçti. Şampiyonaya Malatya'dan toplam 35 sporcuyla katıldık ve 2 birincilik, 3 ikincilik 4'te üçüncülük elde ederken, toplamda 9 sporcu derece yaptı. Malatya Gençlik ve Spor il Müdürümüze ve Malatya Okul Sporları Müdürümüze bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Antrenör Kerem Akbaş ise "Malatya kafilesinde bulunan 2 sporcu Akçadağ ilçesinde şampiyonaya katılım sağladı. Zor şartlarda çalışarak bu şampiyona geldik. Bizlere destek veren ve her zaman yanımızda olan Akçadağ Belediyesine teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri her konuda bilgilendiren ve yanımızda olan kafile başkanımız Ramazan Yavuz hocamıza da çok teşekkür ediyorum. 54 kilogramda yarışan Hatice Akbaş kilosunda Avrupa ve Dünya dereceli sporcuları yenerek birinci olması beni ayrıca mutlu etti. Derece yapan ve katılım sağlayan tüm sporcuları tebrik ediyorum dedi."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız