SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftüler Arguvan'da Toplandı

0
Güncellendi - 2019-09-19 17:36:05
Müftüler Arguvan'da Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İlçe Müftüleri koordinasyon toplantısı bu ay Arguvan ilçesinde gerçekleştirildi.

Malatya İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ilçe müftüler toplantısı İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın başkanlığında Arguvan ilçesinde yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Mustafa Küçükarslan’ında katıldığı toplantı Arguvan Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

13 ilçe müftüsünün katıldığı toplantıya katılan Arguvan ilçe Kaymakamı Abdullah Şahin, burada yaptığı konuşmada İlçe müftülerini ilçelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, müftülük hizmetlerini ile ilgili her türlü gayreti gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Toplantı sonrası İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan Muharrem Programına geçildi. Darende Müftüsü Nurullah Birlik’in Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftüsü Veysel Işıldar’da bir konuşma yaptı.

Program aşure ikramı ile son buldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız