SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mustafa Armağan'ı MTTB Ağırladı

0
Güncellendi - 2019-05-08 03:46:43
Mustafa Armağan'ı MTTB Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

KİTAP FUARI PROGRAMI TEPKİLER ÜZERİNE İPTAL EDİLİNCE.. Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen okur-yazar buluşmalarının son konuğu yazar Mustafa Armağan oldu.

MTTB Malatya İl Başkanlığı tarafından yapılan okur-yazar buluşmalarının dördüncüsünde yazar Mustafa Armağan ‘Abdulhamidsiz Geçen 100 Yıl’ adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Programın açılışında konuşan MTTB İl Başkanı Mehmet Sağdıç “Tarih objektif usul demektir. Tarihçi tüm olanları tarafsız ve nesnel bir bakış açısıyla değerlendirmeli ve aktarmalıdır. Bu, tarih ilminin en temel usulüdür. Bunu başarabilenler ise tarihçi olarak adlandırılır. Biz de bugün bir tarihçiyi ağırlamaktayız” dedi.

Ardından konuşmacı olarak kürsüye gelen Mustafa Armağan ise, “Osmanlı medeniyet ve uygarlık demektir. Medeniyet ve uygarlığın olduğu yerde ise insan yetiştirme, bir var oluş çabası vardır. Osmanlı bunu başarmıştır. Abdulhamid Han ise bu kapsamda insan-toplum-medeniyet üçlüsünün yeniden vücud bulabilmesi için çabalamış ve bir çok ilke imza atmıştır” diye konuştu.

Program yazar Mustafa Armağan’ın imza töreni ile son buldu.

Bu arada, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Kültür A.Ş. tarafından Malatya 8. Kitap Fuarı'na imza günü için davet edilen Armağan'ın, gösterilen tepkiler üzerine izin verilmemesi nedeniyle fuarda imza günü programını gerçekleştiremediği, buradan MTTB'deki programa gittiği öğrenildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    Böylelerini Malatyada istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (5 yıl önce)
    Adam kimseye hakaret etmedi.Sadece doğruları gerçekleri açıkladı.Kimsede yalanlamadı.Anca üç beş tanesi küfretti adama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hangi doğru arşiv diye ingilizlerin kemik diye sundugu sahte belgeler mi adamın bütün kitaplarını okudum palavra ilber ortaylı yalanlıyor halil inalcık ta 2009 yılında bir kitabını yalanlamıştı bu mustafa armağanı cahit zarifoglu bile vaktinde eleştirmişti... Ne doğrusu ne gerçeği adam osmanlıyı kullanarak kadir mısıroglu gibi palavralar uyduruyor dedikodu tarihçiligi yapılıyor nasıl dünya türktür diyenler varsa bunlarda palavracı açın izleyin mustafa armağanın yalanları... O kitap fuarında ki gençler ne bilecek ki yalanlayacak ??? Benim karşıma çıksaydı ben bunun kralı kadir candarlıogluya 700 sayfalık iftiralarına cevaplar diye eser hazırladım bu şahıs bop projesini destekleyen zaman gazetesi kapanana kadar zaman gazetesinde çalışan zaman gaztesinin medyası bünyesinde derin tarih dergisini çıkartan insanlar bunlar...Neden bahsediyorsun sen ya === Allahın fetocusunu tarihçi mi yaptınız Arşiv diye ortaya gösterdigi herşey ingilizlerin sahte belgesi ya ...Azıcık kör olmayın objektif olun bir kitabı okudunz ya birde karşıt kitabı okuyun bir kavgamı okuyun bir de das kapitali okuyun anladınız mı objektif olun boş yapmayın Ölmüş insanların arkasından iftiralar uyduran insanlara adam demeyiz biz anladın !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    Vatandaşlarımız; zahmet edip bilimsel tarih kitaplarını kendileri okumadıkça bu tipler tarihçi diye piyasaya çıkar ve kitap okumayan kitleye kendilerini yuttururlar. Ne bu ne de kadir ; hiçbir zaman İlber Ortaylı gibi akademisyen tarihçilerin karşılarına çıkıp tartışmaya cesaret edememişlerdir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    YAZIKLAR OLSUN İsmi Milli Türk Talebe Birliği olan bir kurumun Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu hakkında hakarette bulunan İngilize hizmet eden şahsi konuk olarak ağırlaması tek kelime ile rezalet yazıklar olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı tarihçi (5 yıl önce)
    Mttb’nin ne zihniyette olduğunu görmek açısından öok önemli. Bu nedenle baştaki Milli ve Türk kelimelerini çıkarmak şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Ataturke.ismet.pasaya.ozala.iftira.atanlarin. Malatyada.yeri.ve.sayginligi.yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    Bir tane STK Başkanı çıkıp konuşuyor ve yazar fuarda kabul edilmiyor. Ve koskoca belediyede adamın programını iptal ediyor. Yazıklar olsun ne diyeyim. Adamın varsa bir suçu yargı orada, size mi düştü ceza vermek, ben bundan şunu anlıyorum belediye başkanı bence kendi söylemlerini başkalarına söyleterek gündem oluşturmaya kamuoyu istedi yaptım demeye getiriyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (5 yıl önce)
    Milli (Ulusal) ve Türk'e dair ne varsa hedef alarak saldıran adamlardan birini Milli Türk Talebe Birliği ağırlıyor. Ne ilginç!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedir (5 yıl önce)
    Keşke hiç gelmeseydi Malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Bal (5 yıl önce)Bedir isimli kullanıcı yorumuna
    Tarih yazarı tarafsız olmalıdırr.Tarih affettmez gercek zamanla ortaya cıkar.Yalan yazan once kendini kandıfır
    0
    0
    Yanıtla