SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Müteahhidi Olduğu Site Yıkıldı, Kaçtı' İddiası

'Müteahhidi Olduğu Site Yıkıldı, Kaçtı' İddiası
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD'ın önceki dönem Malatya Şube Başkanı, müteahhit Muharrem Poyraz'ın, yaptığı sitenin de depremde tamamen yıkıldığı ve 'kaçtığı' öne sürüldü.

odatv4.com'da İlknur Altıntaş imzasıyla ve "Ölüm Müteahhitleri… MÜSİAD Başkanı kayıplara karıştı- 10 ili vuran büyük depremin ardından Türkiye bir yandan da müteahhitleri tartışıyor. “Depreme dayanıklı” diye satılan yeni yapılmış binalardaki yıkımlar dikkat çekiyor. O müteahhitlerden biri de MÜSİAD Malatya Eski Başkanı Muharrem Poyraz... Depremden sonra kaçıp gidenlerden..." başlık ve spotuyla yayınlanan, Poyraz'ın yıkılan sitesinin yanı sıra çok sayıda siyas ile fotoğraflarının da yer aldığı haberin tamamını okumak için, aşağıdaki https ile başlayan odatv4.com kırmızı renkli linkini tıklayınız:

https://www.odatv4.com/guncel/olum-muteahhitleri-musiad-baskani-kayiplara-karisti--270417

odatv4.com- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

48 yorum yapılmış

  • namso (1 yıl önce)
    İmar müdürlüğü çevre şehirleşme bakanlığı, mütahitler (itler) Fahri kayahanı Bostanbaşıyı kendilerine pazar ettiler. Millete mezar ettiniz. RABBİM SORUMLUSUNUN BELASINI VERSİN....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ALANYA (1 yıl önce)
    birileri yazmışki '' ah muharrrem sizi dindar zannnettik, size inandık,yemedik içmedik dişimizden tırnağımızdan artırıp, biriktirdik '' . şimdi verdiği paraları haram ediyor.evet kral çıplak demeye de az kaldı... sizi dinle uyutan insanları da tanıyacaksınız.. cahiliyet ,cahiliyet.cahiliyet. enkazda yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyorum.. alanya dan tekrardan çok geçmiş olsun canım şehrim...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Burada her gün paylaşacağım. Müteahhitler 2.2.5 3 milyona satarken 500 600 bin fatura kesip devleti zarara uğratırken, birde o fiyata dini İslâmı Allah'ı katıp çürük buna yaparken kendini Cumhurbaşkanımizin vekili zanneden Mehmet Çınar başta olmak Selahattin Gürkan, Osman Güder hepsi ölümlere ve devletin zararına ortaktır. Allah bildiği gibi yapsın.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    bostanbaşı ve fahrikayan bina yapımına uygun zemine sahip değil..yumuşak bir zemine sahip ..bu nedenle kazık temelde atılması da lazımdı ama hiçbir bina da böyle bir temel yok..
    %25
    %75
    Yanıtla
  • suç duyurusuduır. (1 yıl önce)
    Sayın cumhuriyet savcilarimiz 2003 yılında İnönü mahallesi canpaş sitesinde daire aldım orası 5 apartmandan oluşuyor arsa sahibine yapilan bina ayakta ondan sonra iki firma anlasamiyorlar a firmasının yaptığı 2 apartmanda ayakta ama b firmasinin yaptığı 2 apartman yerle bir sayın savcilarimiz numuneler alınarak b firmasına aynı yerdeki 3 apartman yikilmadigi halde sizin yaptığınız 2 apartman yıkıldı diye hesap sorulmasını bekliyoruz şu anda önce Allah'a, Allah'tan sonra yüce Türk yargısına güveniyoruz.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Onur (1 yıl önce)
    Bostanbaşını ilk imara açan kim acaba hangi başkan ona bol öpücük yolluyoruz tabi bakmak lazım içinde kendi tarlası da varmıydı
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Onur isimli kullanıcı yorumuna
    rahmetli Hayrettin ABACI adeta yalvarıyordu tecdeyi,Bostanbaşını yerleşime açmayın hem olası bir depremde tehlike arz eder,malatyanın yeşili ve tarım alanı yok olur diye,para para illede para diyenler dinledilermi hayır,iyiki bu günler görmedin diyorum.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Onur (1 yıl önce)
    Beyler bayanlar muteahit yanlış yaptı diyip beddua etmek hoş değil ilk gerekli merciler bunu çözüme kavuşturacaktır şimdiden boş konuşmaya gerek yok bana sorarsanız %80 hata belediyelerin bostanbaşı komple tarım alanı ve en kötü bina 10 kat buna belediye nasıl izin verir bostanbaşının en üst baş 6 kat ile sınırlandırma gerekmektedir.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Akın (1 yıl önce)
    Bu ve bunun gibi niceleri,önüne gelen müteahhit memlekette. Liyakat ve yetkinlik arayan yok...Yarın yine aynısı olacak önüne gelen inşaat yapacak.Özellikle bu adamın Malatya'daki çok samimi olduğu vekilllere-başkanlara bakın..Acaba çıkıp hiçbiri bir açıklama yapacak mı? veya Kader planına dahil mi olacak bu konuda
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (1 yıl önce)
    Yıl 2001 daire alacağım eski Hafize Özal kız lisesi alt tarafında ikinci katta emlakçılik yapıyor çok yanına gittim geldim sonra inşaat yapmaya başladı ilk yaptığı evleri ile Malatya'da poyraz inşaatin yaptığı evler temelde iken satılıyordu deprem oldu canımız yandı bir yerde sohbet ediyoruz dedimki Malatya'da Muharrem poyraz in yaptığı evlerde çakıl taşı düşmemiştir bana sendemi ,git yaptığı evleri gör dediler bu resmi gördüm bir insanı para hırsınin ne kadar değiştirdiğini gördüm,Osman Altuğ hocam derdiki denetim denetim denetimsiz toplum olmaz 10 ildeki manzaraya bakıyorum kötü inşaat yap denetleme işin içinden kader de sıyrılıp çık neden niçin hep yanlış işler bizi buluyor .
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    39 yılımı kamuya verdim 1 evim içindeki esyam birde emekli olursam alacağım ikramiyem olacaktı yaptığınız kötü inşaatla her şeyimizi aldınız,benim 29 bin canımı aldınız sizi Rabbime havale ediyorum.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Değerli dostlar depremde binalar zarar görebilir ama yıkılmaz darmadağın olmaz eğer bir bina yıkılmış ise orada usulsüz işler vardır
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ay yıldız (1 yıl önce)
    Ah muharrem ah emlakçılik yaptığın inşaat yaptığın ilk yılları biliyorum , benim o yıllardan tanıdığım Muharrem bumu diye fotoğrafa defalarca baktım para hırsı insanı kör edermiş nasıl hesap vereceksin bizler yıllarca yemedik icmedik tek maaşla para biriktirdik inançlı insanlar yanlış yapmaz diye sizlere ne kadar guvenmistik bende İnönü Mahallesi'nde canpaş sitesinde 2003 yılında inançlı insanlar yapmışlardır diye bir başkasından ev aldım ev yerle bir oldu ramak kala kurtuldum eşyaya üzülmüyorum bütün anılarım evraklarım fotoğraflarım gitti evde kullanılan demiri cimantosuz kumu bir görseniz sizleri hepinizi Allah'a havale ediyorum bizlerin tertemiz inançları ile oynadınız yazık çok yazık. Tabi tek sorumlu sizmisiniz kesinlikle hayır bu işlerin belediye ve siyasi ayakları ortaya çıkmadan bu pislik temizlenmez bekleyip göreceğiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Benim herşeyimi aldınız bir çok çocuğu yetim bıraktınız aileleri yok ettiniz belki hiç bir şeyim kalmadı ama inan hayatimda bir kuruş haram yemedim ben inanıyorum bir gün hesaplasacagiz yargıdan rica ederim lütfen bu dunyadada bunlara inşallah hesap sorulur.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ay yıldız (1 yıl önce)Ay yıldız isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın cumhuriyet savcilarimiz 2003 yılında İnönü mahallesi canpaş sitesinde daire aldım orası 5 apartmandan oluşuyor arsa sahibine yapilan bina ayakta ondan sonra iki firma anlasamiyorlar a firmasının yaptığı 2 apartmanda ayakta ama b firmasinin yaptığı 2 apartman yerle bir sayın savcilarimiz numuneler alınarak b firmasına aynı yerdeki 3 apartman yikilmadigi halde sizin yaptığınız 2 apartman yıkıldı diye hesap sorulmasını bekliyoruz şu anda önce Allah'a, Allah'tan sonra yüce Türk yargısına güveniyoruz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kemal (1 yıl önce)
    Bu iş silsile yolu ile uzanır.Sorumluğu sadece müteahite yüklersen adaletli olmaz.Önce çürük zemini imara açan,sonra ona imar izni veren,sonra bu izni verene bu yetkiyi veren,sonra inşaat tuhsatı veren belediye,sonra yapı denetçi firması en son müteahit.Dolayısı ile bu iş saraya kadar gideceği için üç beş gariban birkaç ay yatar çıkar.Sizde koyun gibi mee mee der bakarsınız.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Araba muayene istasyonunda bile araç lastiğinin 1 bijonu bile eksik olsa muayeneden geçmiyorken bu şekilde nasıl evlere ruhsat veriliyor anlamış değilim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HACER YAĞMUR (1 yıl önce)
    bostanbaşında oturuyordum maalesef bize ev satmamışlar mezar satmışlar poyraz inşaatı allah'a havale ediyorum
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Oysa görüntüleri tam bir mümin görüntüsü.Çimentodan,Demirden çaldılar.Ruhsat aldılar,Yapı denetimden olur aldılar,insanımıza mezar kazdılar,bu mümin görünümlü zavallılar. Bir insanı öldüren,bütün insanlığı öldürmüştür kutlu buyruğunun muhatabı oldular.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Tecde mevkiinde uçakların rotasına aykırı olarak 2 kat fazla çıkan binaya kim ruhsat verdi ablacım (malum abla!). İmar affında el kaldırarak evlerimizi başımıza yıktınız. Bu seçim vaadinizde evinizi başınıza yıktık şimdi anamızı seveceksiniz olmalı. Kanunlar nasılsa garibana işliyor. Şimdi birkaç müteahhit içeri alıp bütün suçu onlara atarsınız. Yaş Allah katında gerçi sizin işiniz Allah ile değil para ile toprak bile sizin gözünüzü doyuramaz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Bir kişiyi öldüren, 25 yıl ile yargılanıyor. Depremde yaptığı inşaatın altında onlarca insan ölüyor, müteahhite ceza yok , günah keçisi asgari ücretli bir mühendis oluyor, inşaatın sahibine, mühendisine , denetçilerine caydırıcı para ve hapis cezaları verilmezse bu iş böyle gider. Her 10 yada 20 yılda böyle depremlerle hem insanımız ölür hemde mili ekonomi büyük darbe alır. Bu yıkılan binaların uzakta, yakında ne kadar sorumlusu varsa ağır cezalar verilsin, bu deprem bir milat olsun bir daha çürük bina yapmaya kimse cesaret etmesin.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Emir (1 yıl önce)
    Bostanbaşı gibi yumuşak toprak yapısına sahip yerleri imar açmak büyük bir hata idi. Bu hata canımıza mal oldu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydin elmas (1 yıl önce)
    Elmas evleri,kupculer mevkii 88 daire 2x11 kat li BEN YAPTIM , Elhamdulillah BOYALARI bile catlamamis , Butun sakinler arayip dua ediyorlar, Su anda İSVEÇ e BM himayesinde yerlestirildim. Yakinda VATANDASLIKTAN CIKARIYORLAR beni.Burada gunluk yövmiye ile bir temizlik firmasinda merdiven siliyorum.HIC UMURUMDA OLMADI.. ELHAMDULILLAH BIR ÖMUR BOYU CALIP da CALISAN ladan olmadim. Saygılarımla Aydin ELMAS 40 yillik kayisi ihracatcisi
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Bizim bildiğimiz Aydın Elmas yıllar önce kayısı piyasasından dünya kadar para toplamış gitmişti.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Aydın bey babamın kayısı parasını gönder
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Halil (1 yıl önce)
    4 veya 5 katı geçmeyin imara geçilmesi lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şükür (1 yıl önce)
    Bostan başını imara açan CEMAL AKIN nada selam olsun bunca insanın hakkını nasıl ödersin acaba he gardaş he bu dünyanın öbür dünyasında var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Depremzede (1 yıl önce)Şükür isimli kullanıcı yorumuna
    Burada asıl sorumlu müteshit ile birlikte Belediye yetkili ve çalışanlarıdır Malatya yeşilyurt bostanbaşında fahri kayhanda tecdede son yıllarda yapılan hiçbir daire düşük katlı değil rant uğruna bu yapılan imar planlarında kimler onay vermişse ruhsat vermişse yargılanmalılar ben şahsen ağır hasarlı dairemden dolayı şikayetçi olacağım
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bu işlerin siyasi ve belediye ayağı olmadan kimse o işleri yapamaaaaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerem (1 yıl önce)
    Bostanbaşını imara açan ağabek sanada selam olsun binanın altı kil toprak kat sayısı 11 deprem sonrası verilen rapor ağır hasarlı 15 bin TL olan konteyner fiyatları 60 bin TL olmuş tekrardan bostanbaşını imara açan ağabeğe selam olsun ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya gönüllüsü (1 yıl önce)
    Bakıyorum da ne kadar cahil insan yorum yapıyor herkes bi saz almış çalıyor bunun tek sorumlusu belediye yapidenetimler projeyi cizdiriyor mutahit belediye onay veriyor yapı denetim denetliyor ama neyi nasıl denetliyor Allah biliyor o belediyede akşama kadar oturup mühendisi mimari mesai yok is yok bi alt kademesi takip ediyor tamm diyip onay imzası veriyor bi araştırıp bakın çizen kolon kiriş sayısı veren Mimar onay veren belediye
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Peki müteahhitler bilmiyor mu o kolon kiriş bu binayı taşımayacak. Ne paralar dönüyor o proje belediyeden geçene kadar
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatya gönüllüsü (1 yıl önce)Pirasa isimli kullanıcı yorumuna
    Kimse bilmiyor statik diye birsey var mühendisler hesaplayıp kolon sayısı veriyor zaten onlarda çevre şehircilik sayfası üzerinden hesaplıyor demir kolon kiriş azaldıkça onay almıyor statik Demircilerin baktığı kağıt ona bakıp demir döşemesi yapiyor
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Alayınız ordaydınız.Alayınız suçlusunuz.Alayınız hesap verecek,Ateşe atılacaksınız.Yaşasın Zalimler için Cehennem...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    H. Cemal Akın nolucak acaba orayı sırf arazileri var diye fırsata çeviren hacı babamız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    İmara açma,kat yüksekliği verirken,belediye meclisinde,işin uzmanı olmayan kişilerin el kaldırması ile demekki bu işler olmuyor.imar kanunu baştan sona revize edilmeli.imara açılan yerler farklı üniversitelerin farklı farklı bölümlerinin görüşü ve oylaması ile yapılmalı.artık imar işi belediyelerden alınmalı.olmuyor.yapı denetimde aynı şekilde özel firmalar dan alınıp resmi kurumlara devredilmeli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Başefendi (1 yıl önce)
    Zemini yumuşacık tarım arazisi olan Bostanbaşı ve Fahri Kayahanı imara açıp insanların canlı canlı oraya gömülmesine vesile olanları saygı ile selamlar gözlerinden öperim.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Kara44 (1 yıl önce)
    Muharrem de hadi seni şeyhin kurtarsın Vijdansız..Bu yarın gelir malatyanın yeniden. inşasında bende varım der servetini ona katlar..bizim millet balık hafızalı..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • İsmail (1 yıl önce)
    Mesele müteahhit değil mesele ruhsat veren , imara açan belediye insanoglu nasıl da aç gözlü ovaları müteahhit peşkeş çekerken cebleri doldu
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ZAFER (1 yıl önce)
    Abla abla diye dalga geçiyorsunuz gidip oy zamanı yine ampüle oy veriyorsunuz. Siz akıllanmazsınız.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Muharrem şimdi yanında ablan var , yarın ahirette kimi alacaksın yanına
    %94
    %6
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    malatyahaber den ricamız, lütfen yaptığı binası yıkılan müteahhitleri ve şirket isimleri ile burada listelemesi. bu konuda güzel bir haber bekliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    hiç bir şey olmaz merak etmeyin. müsiadsa hiç bir şey olmaz. merak etmeyin yanında ki hanımefendi ve diğer arkadaşları ona siper olur ve inanın mahkemeye dahi çıkmadan kurtulur olursa mahkemeye çıkarsa da tutuksuz yargılama ondan sonra da beraat.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Qariban (1 yıl önce)
    Hiç bişi olmaz yarın ortalık normale dönsün bu sefer Malatya'nin yapımında büyük rol alır
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Muharrem poyraz bu kadar adamın ahını aldın nasıl hesap vereceksin.daha enkazlar çıkarılmamışken savcılar inceleme yapmadan molozları kaldırdınız bu mu sizin vicdanınız bu mu sizin müslümanlıgınız
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mehmet Can Sönmez (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bunlarda vicdan olsa zaten yurtdışına kaçmazlardı ki!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • oktay (1 yıl önce)
    Allah tan nasil kacacaklar. 20 yil once emlakcilik yapiyorlardi. simdi dev oldu abiler ablalar ile haydi Rabbime ver hesap nasil vereceksen
    %93
    %7
    Yanıtla