SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Galip Ama Yeri Sabit

0
Güncellendi - 2019-10-10 23:43:24
MYB Galip Ama Yeri Sabit
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 7.haftasında sahasında Karacabey Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek, ligdeki ilk puanlarını aldı ancak sıralamadaki yeri değişmedi.

Tarihinde ilk kez 3.Lig'de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk 6 haftada yaşadığı kabusun ardından Mehmet Ak yönetiminde ilk puanlarını 7.haftada kazandı. Yeni yönetim ve teknik heyetiyle ilk maçına çıkan turuncu yeşilliler, mücadelede 1-0 geriye düşmesine karşın 3-1 galip gelerek, ilerisi adına umut verdi.

Grup'ta ilk 3 puanını alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 7.haftayı 18'inci sırada tamamladı. Ligde 18'inci hafta Nazilli Belediyespor'un liderliğiyle geçildi.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta 7.hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oluştu:

Medical Park Batman Petrolspor-Diyarbekirspor: 0-1

Malatya Yeşilyurtspor-Karacabey Belediyespor: 3-1

1954 Kelkit Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği: 2-3

Yozgatspor 1959-Modafen: 1-1

Altındağ Belediyespor-Bayrampaşa: 0-2

Muğlaspor-Pazarspor: 2-3

Gölcükspor-Osmaniyespor: 1-1

Halide Edip Adıvarspor-Nevşehir Belediyespor: 0-1

Nazilli Belediyespor-Somaspor: 1-1

Ligde 7.haftada deplasmanda Somaspor ile 1-1 berabere kalan Nazilli Belediyespor 15 puan ve gol averajıyla lider durumda bulunuyor. 15 puanlı bir diğer ekip olan Darıca Gençlerbirliği ise 7.haftayı ikinci sırada tamamladı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a 3-1'lik skorla mağlup olan Karacabey Belediyespor ise haftayı 14 puanla üçüncü sırada bitirdi. Grup'ta 13'er puanlı takımlardan Diyarbekirspor dört, Somaspor ise beşinci sırada yer alıyor. Alrıncı sıradaki Pazarspor ile yedinci sıradaki Bayrampaşa ise 12'şer puana sahip.

Grup'ta 11'er puanlı takımlardan Nevşehir Belediyespor sekiz, Altındağ Belediyespor ise dokuzuncu sırada bulunuyor. 10'ar puanlı takımlardan Osmaniyespor Futbol Kulübü 10'uncu, Halide Edip Adıvarspor ise 11'inci sırada yer alıyor. Grup'ta 12'inci sıradaki Muğlaspor'un 8, 13'üncü sıradaki Gölcükspor'un ise puanı 7. 6'şar puanlı takımlardan Yozgatspor 1959 FK 14, Medicalpark Batman Petrolspor ise 15'inci sırada haftayı tamamladı. 4'er puanlı takımlardan 1954 Kelikit Belediyespor 16, Modafenspor ise 17'inci sırada bulunuyor. Son sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un ise puanı 3.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta sekizinci hafta karşılaşmaları ise 13 Ekim Pazar günü oynanacak. Ligde haftanın maç programı şöyle:

14.00 Pazarspor-Medicalpark Batman Petrolspor (Pazar İlçe Stadı)

14.30 Nevşehir Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor (Nevşehir Gazi Stadı)

14.30 Osmaniyespor Futbol Kulübü-Muğlaspor (7 Ocak Stadı)

15.00 Darıca Gençlerbirliği-Nazilli Belediyespor (Darıca İlçe Stadı)

15.00 Karacabey Belediyespor-Gölcükspor (Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı)

15.00 Somaspor-Altındağ Belediyespor (Soma Atatürk Stadı)

15.00 Bayrampaşa-Yozgatspor 1959 FK (Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı)

15.00 Modafen-Halide Edip Adıvarspor (Alemdağ Stadyumu)

19.00 Diyarbekirspor-1954 Kelkit Belediyespor (Diyarbakır Stadyumu)

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Helal sana kurt hoca İsmail tekin
    0
    0
    Yanıtla