SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Maçında 3 Kırmızı, 2 Gol, 1'er Puan

0
Güncellendi - 2020-11-12 19:08:24
MYB Maçında 3 Kırmızı, 2 Gol, 1'er Puan
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin sekizinci haftasında deplasmanda Belediye Derincespor ile 1-1 berabere kaldı. 3 kırmızı kartın çıktığı ve 2 golün kaydedildiği müsabakada, takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Belediye Derincespor, müsabakanın 26.dakikasında Doğancan Aynacı’nın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 79.dakikada Halil Çelik’in kaydettiği golle müsabakada durumu 1-1’e getirdi. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol çıkmayınca takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un santraforu Cihad Ateş ile Belediye Derincespor’dan Koray Baykara ve Efe Karaoğlu gördükleri kırmızı kartlarla oyundan ihraç edildiler.

STAT: Belediye Derincespor Doğal Çim Stadyumu

HAKEMLER: Hakan Basık (Ankara Bölgesi-Klasman Hakemi), Tolga Dede (Sivas Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), Gökhan Coşar (Düzce Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Kerim Çataklı (Çankırı Bölgesi-Bölgesel Hakemi)

BELEDİYE DERİNCESPOR: 1.Yunus Emre Genç, 17.Gökhan Günel, 53.Sinan Morgil, 25.Efe Karaoğlu, 15.Koray Baykara, 5.Sercan Uslu, 11.Melih İnan, 52.Doğancan Aynacı (Dk.70-Mesut Can Tunalı), 28.Muhammed Enes Yılmaz, 61.Mehmet Tosun (Dk.82-Kubilay Serbest), 21.Mehmet Bağlı (Dk.90-Muhammet Fatih Yıldırım)

YEDEKLER: 23.Volkan Mert Korkmaz, 77.Tayfun Kırca, 97.Muhammet Fatih Yıldırım, 45.Mesut Can Tunalı, 10.Bertuğ Başdemir, 99.Kubilay Serbest, 39.Tayfur Emre Yılmaz

TEKNİK SORUMLU: Bülent Batırman

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 22.Erçin Ilgaz, 33.İlker Günaslan, 44.Erhan Gözetlik, 61.Mücahit Çakır, 14.Gökhan Payal, 70.Halil Çelik, 80.Sıddık Çelik (Dk.69-Cihad Ateş), 4.Yasin Elmas (Dk.90-Berkehan Biçer), 16.İzlem Anıl Balakkız (Dk.70-Fahri Utku Öçalmaz), 10.Emre Gemici

YEDEKLER: 25.Mustafa Gürbüz, 32.Berkehan Biçer, 29.Cihad Ateş, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 17.Ali Kemal Başaran

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

GOLLER: Dk.26 Doğancan Aynacı (Belediye Derincdespor), Dk.79 Halil Çelik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.90 Koray Baykara ve Efe Karaoğlu (Belediye Derincespor), Dk.90 Cihad Ateş (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Mehmet Tosun, Yunus Emre Genç, Sinan Morgil (Belediye Derincespor), Halil Çelik, Emre Gemici (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız