SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Sahasında Rakibini 2-1'le Geçti

0
Güncellendi - 2020-01-19 17:27:53
MYB Sahasında Rakibini 2-1'le Geçti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 19. haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Manisa temsilcisi Somaspor’u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 mağlup ederek, önemli bir 3 puanın sahibi oldu. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da kart cezalısı olan Mustafa Pınar ile sakatlığı bulunan Halil İbrahim Can, Somasspor maçında kadroda yer alamadı. Turuncu yeşillilerde, son antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren Vedat Erçin ise karşılaşmaya yedek başladı. Manisa ekibinde ise golcü oyuncu Mehmet Uysal ise geçirdiği hastalık nedeniyle kadroda yer alamadı. 

Somaspor, mücadelenin 28.dakikasında Nurettin Çağlar’ın kaydettiği golle 1-0 ön geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 67.dakikada Sefa Korkmaz’ın frikik golüyle 1-1’lk eşitliği yakaladı. 

Mücadelenin 78.dakikasında sarı kart gören Somasporlu Melih Şencan, 80.dakikada ceza sahası içerisinde topa elle dokununca ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 

81.dakikada penaltı atışında topun arkasına geçen Vedat Erçin, topu ağlara gönderdi ve Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmada 2-1 üstünlüğü yakaladı. 

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yeşilyurt Belediyespor sahadan 2-1’lik üstünlükle ayrılarak, kritik bir 3 puanı Hanesine yazdırdı. 

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha 

HAKEMLER: Necati Selçuk Şahin, Mert Türk, Levent Yeşilyurt, 4.hakem Ramazan Haymana 

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 4.Sefa Korkmaz, 13.Recep Yaşar (Dk.46 Vedat Erçin), 17.Ali Kemal Başaran, 27.Deniz Işık, 34.Savaş Yorulmaz, 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay, 53.Kadir Yılmaz Çelik (Dk.46 Alpay Aldemir), 55.Muhammed Öztürk (Dk.75 Emrah Özyaylaz), 69.Emre Fırtına 

YEDEKLER: 22.Cihat Herdili, 7.Alpay Aldemir, 12.Vedat Erçin, 15.Yunus Emre Eserdi, 77.Miraç Ölmez, 94.Emrah Özyaylaz, 97.Selim Dedekoç 

TEKNİK SORUMLU: Alaattin Gülerce

SOMASPOR: 99.Ömer Kavurkacı, 4.Melih Şencan, 6.Muhsin Polat, 7.Muammer Atalay, 14.Onur Ulaş, 15.Ali Akkuş (Dk.81 Taner Yıldız), 17.Mustafa Aydoğdu (Dk.70 Fırat Suçsuz), 23.Üzeyir Ergün, 35.Melih Vardar (Dk.82 Yusuf Can Abay), 70.Cafercan Aksu, 93.Nurettin Çağlar 

YEDEKLER: 13.Muharrem Tunay Meral, 5.Burak Turan, 20.Yusuf Can Abay, 21.Mehmet Bağlı, 27.Fırat Suçsuz, 34.Taner Yıldız, 77.Kadir Karış

TEKNİK SORUMLU: Burhanettin Basatemür

GOLLER: Dk.28 Nurettin Çağlar (Somaspor), Dk.67 Sefa Korkmaz, Dk.81 Vedat Erçin (penaltıdan) (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.80 Melih Şencan (Somaspor)

SARI KARTLAR: Emre Fırtına, Sefa Korkmaz, Ali Kemal Başaran, Emrah Özyaylaz (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Cafercan Aksu, Üzeyir Ergün, Nurettin Çağlar (Somaspor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    Takım galip gelmesine rağmen çok iyi değildi takımda 6-7 oyuncunun değişmesi takımın kimyasını bozmuş başta Vedat olmak üzere 3, 4 futbolcun fizik kaliteleri yeterli değil.Bitirici oyuncu eksikliği var.Temennii ediyorum bir an önce daha derli toplu oynarlar.Bu maçtaki oyun hiç yeterli değil.Önemli olan galipken eksik ve yanlışları görebilmek.
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (4 yıl önce)
    Tabelada kacıncı bilen varmı?? Bilgilendiren olursa sevinirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    Helal olsun .Emeği geçen herkesi tebrik ederim.Bu takım allahın izniyle ligde kalacak daha nice başarılara imza atacaktır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyespor hep en üsttekileri yeniyor. Ama alttakiler le ya berabere yada yeniliyor. İnşallah alttakiler ide yenerse yukarılara çıkacak. Daha çok çalışmak ve inanmak gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Şu ann sivasa ne kadar imrendim Bizi bu duruma getirenler utansin Süper ligde usandilar bu günler en iyi günler galiba Kaosun başlangici gibi gelen 4 giden 4 Birde 44 biziz derler yazik utanmasi gerekenler duyun
    0
    0
    Yanıtla
  • Eng (4 yıl önce)
    Tahsin Yılmaz Malatya sporun başına geçsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Bu galibiyet malatyaspor mağlubiyetleri arasında güzel bir teselli oldu. Ayrıca ligde de hesaplar karıştı. Haftaya darıcayı deplasmands yenip hem ilk deplasman galibiyetini almak hem de ateş hattından yukarı çıkmak lazım. Galibiyette emeği geçen herkese tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (4 yıl önce)
    Bence Adil Gevrek Yesilyurt Belediyespor un basina gecsin yesilyurt belediyeyi super lige cikarir kesin iki takimiiz olmus olur. MAlatyaspor a parali bi baskan gelsin. super lig kendisine bi gomlek ustun
    0
    0
    Yanıtla