SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Son Sıraya Demir Attı

0
Güncellendi - 2020-02-25 03:43:08
MYB Son Sıraya Demir Attı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 22 puanla son sırada yer alıyor. Bir maçı eksik olan turuncu yeşilliler, istediği çıkışı yakalayamazken, rakiplerinin gerisinde kalmaya başladı.

Grup’ta 25.haftada sahasında Nevşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, puanını 22’ye çıkarttı ancak haftayı son sırada tamamladı.

Tarihinde ilk kez yer aldığı 3.Lig’de şuana kadar çıktığı 24 karşılaşmada 5 galibiyet, 7 beraberlik, 12’de mağlubiyet yaşadı. 24 karşılaşmada 22 puan toplayabilen turuncu yeşilliler, en yakın rakibi Modafen’in 2 puan gerisinde son sırada yer alıyor.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 25.haftada oynan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

1954 Kelkit Belediyespor-Diyarbekirspor: 0-0

Medicalpark Batman Petrolspor-Pazarspor: 0-1

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Nevşehir Belediyespor: 0-0

Halide Edip Adıvarspor-Modafen: 1-0

Gölcükspor-Karacabey Belediyespor: 1-2

Nazilli Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği: 7-2

Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü-Bayrampaşa: 0-0

Altındağ Belediyespor-Somaspor: 1-1

Muğlaspor-Osmaniyespor Futbol Kulübü: 0-0

Grup’ta 25.hafta maçları sonunda Karacabey Belediyespor 57 puanla zirvede yer alıyor. 40 puanlı Nevşehir Belediyespor ikinci sırada yer alırken, 39’ar puanlı takımlardan Nazilli Belediyespor üçüncü, Somaspor ise dördüncü sırada bulunuyor.

25 hafta sonunda 22 puan toplayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor haftayı son sırada tamamladı. 24 puanlı Modafen 17.sırada yer alırken, 27’şer puanlı takımlardan Altındağ Belediyespor 14, Gölcükspor 15, Medicalpark Batman Petrolspor ise 16.sırada yer alıyor.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 26.hafta karşılaşmaları 29 Şubat Cumartesi ve 1 Mart Pazar günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

29 Şubat Cumartesi

14.30 Halide Edip Adıvarspor-Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü

1 Mart Pazar

14.00 Diyarbekirspor-Nazilli Belediyespor

14.00 Pazarspor-1954 Kelkit Belediyespor

14.30 Darıca Gençlerbirliği-Altındağ Belediyespor

14.30 Nevşehir Belediyespor-Gölcükspor

14.30 Modafen-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

14.30 Osmaniyespor Futbol Kulübü-Medicalpark Batman Petrolspor

14.30 Somaspor-Bayrampaşa

14.30 Karacabey Belediyespor-Muğlaspor

Bu arada, grupta 22.haftada Pazar İlçe Stadı’nda oynanması planlanan ancak yoğun kar yağışı sonrası sahanın karla kaplı olmasından dolayı ertelenen Pazarspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçınını oynanacağı tarih açıklandı. Buna göre, Pazarspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması 18 Mart Çarşamba günü 14.30’da Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız