SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB- Yozgat Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2020-03-13 01:34:08
MYB- Yozgat Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 28.haftada 15 Mart Pazar günü Malatya’da oynanacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü karşılaşmasını Alkan Parsak yönetecek.

3.Lig 3.Grup’ta 28.hafta karşılaşmaları 14 Mart Cumartesi ve 15 Mart Pazar günü oynanacak. 28.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 15 Mart Pazar günü 14.30’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü’nü konuk edecek. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü karşılaşmasını Uşak Bölgesi Klasman Hakemi Alkan Parsak yönetecek. Parsak’ın yardımcılıklarını İzmir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Fatih Deveci ile Uşak Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Bedirhan Soydemir yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Bölgesel Hakemi Mustafa Yerli ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 28.hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler şöyle: 

14 Mart Cumartesi

15.00 Modafen-Muğlaspor: Ali Yılmaz

15.00 Halide Edip Adıvarspor-Gölcükspor: Burak Filik

15 Mart Pazar

14.30 Diyarbekirspor-Bayrampaşa: Levent Gümüşdere

14.30 Pazarspor-Altındağ Belediyespor: Taner Tuncer

14.30 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü: Alkan Parsak

15.00 Nevşehir Belediyespor-Medicalpark Batman Petrolspor: Ozan Ergün

15.00 Darıca Gençlerbirliği-Somaspor: Safa Yılmaz

15.00 Osmaniyespor Futbol Kulübü-Nazilli Belediyespor: Sercan Yılmaz

15.00 Karacabey Belediyespor-1954 Kelkit Belediyespor: Abdullah Volkan Aydın.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız