SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'den Cihad PFDK'ya Sevk

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta sekizinci haftada 12 Kasım’da Kocaeli’nde oynanan Belediye Derincespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasında kırmızı kart gören, biri Yeşilyurtlu 3 oyuncu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yaptığı sevk raporlarını açıkladı. Buna göre, Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta sekizinci haftada 12 Kasım’da Kocaeli’nde oynanan Belediye Derincespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasında kırmızı kart gören 3 oyuncu disipline sevk edildi.

Mücadelede, Belediye Derincespor’da futbolcular Koray Baykara ile Efe Karaoğlu, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da ise futbolcu Cihad Ateş, kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti. Hukuk Müşavirliği, futbolcu Koray Baykara’yı ‘saldırısı’, Efe Karaoğlu’nu ‘sportmenliğe aykırı hareketleri’ ve ‘hakareti’, Cihad Ateş’i ise ‘sportmenliğe aykırı hareketleri’ nedeniyle PFDK’ya sevk etti.

Hukuk Müşavirliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: “BELEDİYE DERİNCESPOR Kulübü idarecisi OSMAN YUSUF CÖMERT'in 12.11.2020 tarihinde oynanan BELEDİYE DERİNCESPOR-MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Misli.com 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 13.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. BELEDİYE DERİNCESPOR Kulübü futbolcusu KORAY BAYKARA'nın aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 13.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, BELEDİYE DERİNCESPOR Kulübü futbolcusu EFE KARAOĞLU'nın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 13.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Kulübü futbolcusu CİHAD ATEŞ'in 12.11.2020 tarihinde oynanan BELEDİYE DERİNCESPOR-MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Misli.com 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 13.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız