SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Kampı Neşeli Geçiyor

0
Güncellendi - 2020-06-24 01:26:05
MYB'nin Kampı Neşeli Geçiyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kamp çalışmaları neşeli geçiyor. Turuncu yeşilliler, 18 Temmuz’da yeniden oynanması planlanan ligde, grubunda son haftalarda yakalamış olduğu çıkışı sürdürerek, kümede kalmak istiyor.

Tarihinde ilk kez yer aldığı 3.Lig’de 3.Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezona istediği gibi başlayamasa da özellikle son haftalarda almış olduğu iyi sonuçlarla birlikte tehlike hattının üzerine çıkmayı başarmıştı. Koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle lige verilen ara öncesi iyi bir performans sergileyen turuncu yeşilli takım, 18 Temmuz’da yeniden başlaması planlanan ligde iyi gidişatını sürdürerek, kümede kalmanın hesaplarını yapıyor. 

Yeşilyurt Belediyespor, 18 Temmuz’da yeniden oynanması planlanan lige hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Alaatin Gülerce nezaretinde Kalegöl Otel’de kampa giren turuncu yeşilliler, ilçe stadında hazırlıklarına devam ediyor.

Malatya temsilcisi hazırlıkları çerçevesinde her geçen gün tempo artırırken, çalışmalar esnasında futbolcuların neşeli oluşları dikkatlerden kaçmıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emre (3 yıl önce)
    Kalın başarın be bu şehre spor toto 2. lig takımı lazım kesinlikle
    0
    0
    Yanıtla