SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne Yani, Söylemeyecek miyiz?'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, mahalle toplantıları ile sivil toplum örgütleri ziyaretlerini sürdürüyor. Çakır'dan, MHP adayı Çerçi'ye de eleştiriler geldi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Teksif sendikası Malatya şubesi ve Yol-iş Malatya şubesi ziyaretleri
Ak parti il başkanı Mustafa Şahin ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır dün Teksif sendikası Malatya şubesi ve Yol-iş sendikasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve destek istedi.

Teksif sendikası Malatya şube başkanı Mustafa Karabulut ve Yol-iş sendikası Malatya şube başkanı İhsan Kalı ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yönetim kurulu ve üyeleri adına başarı dilediler.

İl başkanı Mustafa Şahin, ve Ahmet Çakır; “Sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının ilgili oldukları konularda görüşlerine başvurulacaktır. Atılacak önemli adımlar ve uygulanacak projeler için zaman zaman kamuoyu yoklamaları yapılacaktır. Ayrıca daha seri ve hızlı iletişim kurmak için, internet üzerinden şikâyet, dilek ve temennilerin alınması tasnifi ve ilgili birimlere ulaştırılması sağlanacaktır. Bunun için Belediye Bünyesinde ayrı bir birim teşekkül ettirilecek olup bu birim aynı zamanda taleplerle ilgili vatandaşa geri dönüşü de sağlayacaktır” dedi.

* Aşağıbağlar mahallesi mahalle toplantısı
Akşam mahalle toplantıları kapsamında aşağıbağlar mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya Ak parti il başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve encümen üyeleri ile partililer katıldı.

Ak partiden önce MHP-DSP-ANAP iktidarının bulunduğunu anlatan Mustafa Şahin, muhalefet partilerinin, 'gerginlikten bahsettiğini' anımsatarak, Yani senin iktidarın döneminde yaptıklarını anlatmayacak mıyız, yani sen ne yaptın bunu söylemeyecek miyiz?' diye sordu. 2002 öncesi 'Zaten 5 yıl bile bu hükümeti idare edemediniz. 3.5 yıl kaldınız, bunun sonunda 'biz bu işi götüremedik haydi seçime' dediniz ve seçim kararı aldınız. Bu ne demek, biz bu işi yönetemeyiz, biz ülke yönetemeyiz demektir. Şimdi de geldin benim milletime diyorsun ki 'bize iktidar verin' Milletim seni gördü, biliyor zaten. 26.5 milyar dolar IMF'ye borçla devrettin hükümeti. Peki, AK Parti iktidarı ne yaptı? 26.5 milyar dolar borcu 8 milyar dolara indirdi. 'Bütün bunların karşısında bizler bir şeye inanıyoruz. Dış politikada inandıklarımız var, içeride inandıklarımız var. Biz, asla zillet altında yaşayan millet değiliz, zulme boyun eğmeyiz.

Ahmet çakır ise konuşmasında; “Eski Belediye binasının yıkım kararı için, biz varken burası yıkılamaz diyerek, gecenin geç saatlerine kadar, yıkım kararı verilen eski belediye binası önünde eylem yapan ve kendi döneminde yıkım kararını kendisi aldıran altında imzası olduğunu unutan bir yönetim anlayışına ne söylenebilir. Ayrıca kapalı çarşı üzerini bir şirkete köfte salonu olarak, izin veren bir yönetim anlayışını sizlerin taktirine sunuyorum. Ak parti iktidarının yaptıkları ve yapacakları projeler ortadadır. Bizim işimiz hizmet, gücümüz sizlersiniz, bizde toplumsal menfaatler, kişisel menfaatlerin üzerinde olmadı, olmayacak. Zigzag çizmedik, bir gecede kimlik değiştirmedik, dik durduk sizlerin desteği olduğu süre içerisinde de dik durmaya devam edeceğiz” dedi.

* Sarıcıoğlu esnaf ziyareti ve Hizmet iş sendikası ziyareti
Bugün sabah saatlerinde Sarıcıoğlu Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Ahmet Çakır, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek destek istedi.

Daha sonra Hizmet iş sendikası Malatya şubesini ziyaret eden İl başkanı Mustafa Şahin ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır, “sivil toplum kuruluşlarının sorun ve sıkıntılarını yakinen bildiklerini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’mızı daha güzel yerlere getirmek maksadıyla, kurduğumuz ekip ve güç birliği sayesinde daha ileriye götüreceğiz. Hizmet birlik ve beraberlik içerisinde daha kolay ve daha hızlı gerçekleşir, bu nedenle Malatya’nın her konuda, her alanda daha ileri gidebilmesi için, hizmet için ele ele verecek ve bölgede bir numara olacaktır” diyerek destek istediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız