SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nikah Kıyanlara Çeyrek Hediye

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:40:50
Nikah Kıyanlara Çeyrek Hediye
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Evlendirme Dairesinde nikâh kıyan çiftlere “Aile” temalı kitap ve bir adet çeyrek hediye edildi. 

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği’nin başlatmış olduğu “Hazinemiz Ailemiz” projesi kapsamında Genel Sekreterlik tarafından yürütülen etkinlikler kapsamında yeni evli çiftlere “Aile” temalı kitap hediye ediliyor.

Belediye Evlendirme Dairesinde Yeni evli çift Mehmet Ekinci ve Zehra Uzun ‘un nikah törende konuşan Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Kent Konseyi Genel Sekreterliği olarak aile kavramının önemine hazinemiz ailemiz projesi ile farklı etkinliklere dikkat çekmek istediklerini belirtti.

Batar, değerlerimizin, kültürümüzün ve geleceğimizin sigortasının aile olduğunu vurgulayarak, günümüzde modern çağın getirdikleri ile beraber aile ile ilgili bir takım olumsuzlukların baş gösterdiğini, toplumun sokak çocukları, şiddet, cinayet ve boşanma sarmalı ile karşı karşıya kaldığına işaret etti.

Evliliğin temellerinin resmi olarak atıldığı evlendirme dairesinde yeni nikâh kıyan çiftlerle bu hassasiyeti paylaşmak istediklerini söyleyen Batar, “Gelecekte çocuklarımıza huzurlu olabilecekleri bir dünya bırakmak istiyoruz ve bunun en kestirme yolunun aile olduğunu söylüyoruz. Bu vesile ile yeni nikâh kıyan çiftlerimize de mutluluklar diliyoruz.” dedi.

Yeni evli çift Mehmet Ekinci ve Zehra Uzun ise mutluluklarını paylaşan Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür ederek, temellerini atmış oldukları aile kurumunu mutluluklarının ve geleceklerinin devamı için muhafaza edeceklerini söylediler.

Genel Sekreterlikten alınan bilgiye göre Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından temin edilen ve ailenin önemine vurgu yapan kitaplar Evlendirme Dairesi Müdürlüğünde nikâh kıyan tüm çiftlere verilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız