SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödül Töreni İle Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-10-16 18:50:58
Ödül Töreni İle Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

‘Amatör Spor Haftası’ Malatya’da coşkuyla gerçekleştirildi. Hafta dolayısıyla Malatya’da gerçekleştirilen sportif yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından gerçekleştirilen organizasyonun sonunda Amatör Spor Haftası boyunca yapılan Atletizm, Basketbol, Badminton, Güreş, Futsal, Hentbol, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Tenis, Voleybol, Yüzme, Özel Sporcular Bowling müsabakalarında dereceye giren sporculara ve sporun enlerine kupa ve madalyaları verildi.

Ödül törenine; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, antrenörler, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Ödül töreninde konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, “Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Sayın il Müdürümüzün çok büyük destek verdiği amatöre bugün burada onların karşılığı olarak madalyalarınız ve kupalarınız verilecektir. Ben bu şampiyonalarda başarı gösteren sporcu kardeşlerimiz tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise Amatör Spor Haftası’nın dolu dolu geçtiğini kaydederek, “9-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası müsabakaları bir hafta boyunca tabiri caizse kıran kırana devam etti. Müsabakalar sonunda dereceye girenlerin ödüllerini vereceğiz. Ayrıca sporun enleri kapsamında da bir çok plaket ve ödüller vereceğiz. Bu müsabakaların amacı Türk sporuna katkıda bulunmak değişik branşlarda özellikle olimpik branşlarda Spor ’un alt yapısını güçlendirmek amacını taşımaktaydı. Amatör spor haftası, Cumhuriyet Kupası, Bahar Kupası birçok isim altında birçok müsabakayı daha gerçekleştireceğiz. Biliyoruz ki ne kadar çok müsabaka o kadar çok tecrübe, o kadar çok başarı demektir. Bu bakımdan amatör spor haftası kapsamında da birçok tecrübe kazanmış olduk. Dereceye giren giremeyen bu müsabakalara katılan tüm sporcularımı antrenörlerimi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yarışmalarda dereceye giren sporcular ile sporun enlerine ödülleri takdim edildi.

Sporun enlerinde ödül alan sporcular şunlar: Hatice Akbaş Boks Yıldız ve Genç bayanlar Avrupa şampiyonası birincisi, Muhammed Furkan Çığrık Kick boks Avrupa İkincisi, Tayfun Dönmez Kick boks Avrupa ikincisi, Berkan Erdoğan Muay Thai Avrupa Wai Kru birincisi, Ahmet Gün Mü ay Thai Avrupa Üst Gençler Kategorisi üçüncüsü, Yunus Emre Kılınç Judo Balkan üçüncüsü, Fatma Uygur Karadeniz ve Hazar ülkeleri Karate birincisi, Osman Geçit Tekvando 23. İşitme Engelliler yaz Olimpiyatları üçüncüsü, Zeki Çalışkan Tekvando 23. İşitme Engelliler yaz Olimpiyatları üçüncüsü.

Mehmet GÖRESİYE, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız