SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenci Servislerine Sıkı Takip

0
Güncellendi - 2018-09-26 04:06:56
Öğrenci Servislerine Sıkı Takip
A- A+ PAYLAŞ

Okulların açılması ile birlikte öğrenci servisleri de sıkı takip altına alındı.

Arguvan ilçesinde Trafik ve Jandarma ekipleri yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrenci servisleri denetimlerini arttırdı. Özellikle köylerden ilçe merkezine gelen servisleri de sıkı takibe alan trafik ekipleri, öğrencilerin güvenli okula gidiş-gelişleri için denetim yapıyor. Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerinin güvenli bir trafik ortamında okullarına gidip gelmeleri noktasında denetimlerin artırıldığını belirterek “Bu kapsamda okul servis araçları denetimi yoğunlaştırılmış bir şekilde yapılıyor. Denetimlerde okul servis aracı bakım ve onarım takip formu, okul servis araçları özel izin belgesi, personel ve öğrencilerin emniyet kemeri kullanıp kullanmadıkları, öğrenci haricinde yolcu, alıp almadıklarını servis araçlarının lastiklerinin uygun olup olmadığı, Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinde belirtilen hususlar titizlikle kontrol edilmektedir" diye konuştu.

Yay, denetimlerden dolayı ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığı ekiplerine de teşekkür etti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • servisler (5 yıl önce)
    keşke şu servislere orjinali dışında takılan aksesuarlarıda yasaklasalar. ses sistemleri ışıklar ek tamponlar. sanki alem arabası, çoluk çocuk taşıyorlar, kendi hususi arabaları gibi süsleyip geziyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (5 yıl önce)
    Elbette ki servisler denetlenecek ve bu denetlenmelerden servisçi esnafı olarak memnuniyetimi belirtmek istiyorum,ancak arkadaşımızın bahsettiği gibi KORSAN servislere neden sıkı denetim olmuyor ve meydanlar bunlara bırakılıyor. 2018 Türkiyemizde KORSAN SERVİSLERİN rahat gezmesi ve çalışması gerçekten Ne hükümetimize,ne emniyetimize,ne jandarmamıza ,nede milli eğitim müdürlüğümüze hiç yakışmıyor. Bence yetkililer bu konuda ciddi çalışmalar ve denetleme yaparlarsa önümüzdeki günlerde çıkacak sorun ve sıkıntıların önüne geçmiş olacak. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Biraz da İşçi servislerini denetleseler ya! İlle de birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Organize sanayi Bölgelerine servis çeken araçların çoğunda ne S plaka var ne de muayene.
    0
    0
    Yanıtla
  • sibel (5 yıl önce)
    Şikayetlerimizi nereye bildirelim acdaba. Servis ablası yok serviste.
    0
    0
    Yanıtla