SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okçular Yarıştı

0
Güncellendi - 2016-04-08 18:34:24
Okçular Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

2015-2016 Okullar Arası Okçuluk İl Birinciliği Yarışması 7 Nisan tarihinde yapılarak, dereceye giren öğrenciler belirlendi.

Müsabakaların büyük bir çekişmeye sahne olduğunu belirten Okçuluk Malatya İl Temsilcisi Bayram Baysal, önceki yıllara göre katılımın iyi düzeyde olduğunu kaydetti. Okullar Arası Okçuluk İl Birinciliği Yarışmalarını İnönü Stadı içerisindeki alanda yaptıklarını söyleyen Baysal, “Müsabakalarımız tamamladık. Bu yıl geçen yıllara göre katılımı daha iyi düzeyde idi. Sporcularımızın genel başarı durumu da bizi memnun etti. Tabi okçuluk ata sporumuz. Bu spora önemli sporcular kazandırmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Her geçen yıl okçuluğa olan ilginin ve katılımın artığı görülmektedir. Bu ivmenin devamı için sabit bir antrenman alanına ihtiyaç var. Bu eksiğimizin de yakın zamanda giderileceğini düşünüyoruz. Bu doğrultuda bizlere desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Okullar Arası Okçuluk İl Birinciliği Yarışmalarında dereceye giren sporcular ise şunlar:

"Küçük erkekler olimpik yay 30 metrede Muhammed Sertaç Baysal, yıldız erkek olimpik yay 30 metrede Ömer Faruk Sezen, yıldız kızlar olimpik 30 metrede Neva İlhan, genç kızlar olimpik yay 60 metrede Zehra Baysal il birincisi oldu."

Dereceye giren sporcuların 15 Mayıs 2016 da Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasında Malatya’yı temsil edecekleri açıklandı.

Yeni Malatya Gazetesi

Panor01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız