SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Sporları Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-10-28 00:33:52
Okul Sporları Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Okul Sporları Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Demir, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akgün, Okul Sporları Şefi Cüneyt Akkaya, komite üyeleri, il temsilcileri, öğretmen ve antrenörler katıldı.

Toplantıda, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 2016-2017 Okul Sporları Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi Hakkında Sunum yapıldı. Beden Eğitimi Öğretmenlerine Okullardan katılımın kolaylıkla yapılabilmesi için yapılan değişiklikler, talimatlar ve diğer kurallar hakkında bilgiler verildi.

Toplantı, uygulama da görülen sorunlarla ilgili karşılıklı bilgi alış verişinde bulunularak sona erdi.

Yeni Malatya Gazetesi

okulsporları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız