SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Yeri Tespiti İçin Görüştüler

0
Güncellendi - 2020-02-22 03:10:29
Okul Yeri Tespiti İçin Görüştüler
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile deprem sonrasında okullarda yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Battalgazi İlçesinde bulunan okullarda yapılan çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’dan bilgi alan Başkan Osman Güder, "Battalgazi Belediyesi olarak öğrencilerimizin sıkıntı yaşamadan eğitim öğretim sürelerini tamamlayabilmeleri ve depremden zarar gören okullarımızın yeni yerlerinin tespit edilmesi çalışmaları hakkında istişarede bulunduk" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da, deprem sonrasında yeni okul imkanlarının oluşturulmasında ve okulların taşınması sürecinde verdiği desteklerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ederek, deprem sonrasında okullarda yaşanan problemler hakkında bilgi verdi.

Ziyarete, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, Park ve Bahçeler Müdürü Süleyman Şahin ile Belediye Meclis Üyesi Tuncer Bulgurlu da katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız