SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ölmezsem Yine Yardım Edeceğim"

0
Güncellendi - 2020-04-22 01:28:40
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Vahap Ertan, dışarı çıkamaması nedeniyle Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla Milli Dayanışma Kampanyası’na bin TL bağışladı. Bağış sırasında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamayan Vahap Dede, “Ölmezsem yine yardım edeceğim” dedi.

Hekimhan ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki Vahap Ertan, 155 Polis hattını arayarak evden çıkmasının yasak olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bağışta bulunmak istediğini iletti.

Ertan’ın bu talebi doğrultusunda Hekimhan Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, Karapınar Mahallesi'ne gitti. Görevlilere kampanyaya bağışlanması için bin TL’sini teslim eden Ertan, bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Gözyaşları içerisinde, kampanyaya yeniden bağışta bulunacağını da anlatan Ertan, “Ben bu hükümeti çok seviyorum. Gece gündüz dua ediyorum. Bu yaşıma kadar böyle hizmet görmedim. Ama yine de halen eleştiriyorlar. Ölmezsem yine yardım edeceğim. Cenabı Allah her devlete böyle bir lider versin” dedi.

Görevliler daha sonra Vahap Ertan’dan aldıkları bin TL’yi Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında bakanlık hesaplarına yatırdı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Turhan Benli (4 yıl önce)
    Vahap dayıya Allah uzun ömür nasip etsin.
    0
    0
    Yanıtla