SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ömer Golden Sonra Niye Böyle Yapmış?!

0
Güncellendi - 2019-02-21 01:52:45
Ömer Golden Sonra Niye Böyle Yapmış?!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, ligin 22.haftasında Beşiktaş ağlarına attığı gol sonrası kulaklarını kapatarak, gole sevinmemesinin nedenini açıkladı. Şişmanoğlu, "Aileme küfür edenlere karşı, 'Ben sizi duymak istemiyorum, hatta duymuyorum, siz benim umurumda bile değilsiniz' demek istedim" ifadelerini kullandı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan golcü futbolcu, Beşiktaş karşılaşmasında 10 kişi kalmalarına karşın çok iyi oynadıklarını ifade etti.

İyi mücadele etmelerine rağmen galip gelemediklerini dile getiren Şişmanoğlu, "1-0 geriye düştük, beraberlik golünü bulduk. Bazen futbolda şansızlıklarda var. 10 kişiyle böyle mücadele etmek, 1-1'i bulmak, ondan sonra bir gol daha yemek şansızlık. Beşiktaş'ı da tebrik etmek lazım, çok iyi oynadılar" dedi.

Golcü futbolcu, Beşiktaş ağlarına attığı gol sonrası kulaklarını kapatarak, gole sevinmemesinin nedenini ise şöyle açıkladı: "Atiker Konyaspor maçında atamadığım gole tabi ki ben çok üzüldüm. Zaten en fazla ben gol atmak istiyorum. Malatyaspor'u da en güzel yerlere getirmek istiyorum. Sezon başında buraya geldiğimde de bunları söylemiştim. Atamadım, insanlık hali. İnsanlar tabi ki hata yapabilir. Orada da oldu, hayatta bir kere böyle bir hata olur. Ben üzüldüm, tabi ki taraftarda üzülmüş. Bana edilen küfürler var. Ben zaten küfrü hiç sevmiyorum. Sosyal medyadan benim aileme, evlatlarıma küfür edilmesi hiç hoş değil. Ben böyle şeylere bayağı takılıyorum. Benim tepkim gerçek Malatyaspor taraftarına değildi çünkü sağ olsun onlar beni desteklediler. Bütün hafta destek verdiler. Çok sağ olsunlar ama bazı kişilere benim aileme küfür etmeleri hiç hoş olmadığını göstermek istedim. Tepkimi böyle dile getirdim. 'Ben sizi duymak istemiyorum, hatta duymuyorum, siz benim umurumda bile değilsiniz' demek istedim."

Şişmanoğlu, Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla ilgili ise "Futbolda yenmekte var, yenilmekte. Biz her gün çalışıyoruz. Her gün toplantı yapıyoruz. Sıkıntılar nerede, yanlış ve hatalarımızı analiz ediyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız, savaşacağız ve Malatyaspor'u en güzel yerlere getirmeye çalışacağız. Önümüzde Çaykur Rizespor karşılaşması var. Onlarda bir seri yakaladı. 5 maçtır yenilmiyorlar. Bizde oraya 3 puan için gideceğiz. Oradan 3 puanı alıp, geri döneceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Küfüreden ile küfür etmeyeni biz olsak nasıl ayırt edeceğiz..oldukça kibar bir tepki kaldı ki bu futbolcu grubunu karakter olarak malatyamızda hiç görmedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (5 yıl önce)
    Yaw adam BJK'ya yaranmak için, formasını giydiği takımın binlerce taraftarı karşısında gol sevincine kulak tıkıyor,tepkiyi görünce yan çizip bana küfür edenlere karşı yaptım diyor. Bizim saf Malatyaspor taraftarı da herzaman olduğu gibi bu hikayelere inanıyor.Malatyahaber bile başlıkta ünlem işareti koyarken... Kimse kusura bakmasın biz böyle oldukça bugün kulak tıkar,yarın tribünlere el kol hareketi yapar.Sonra siz benim umurumda değilsiniz der... Bizim taraftara herşey müstahak...
    0
    0
    Yanıtla
  • GOL GOL (5 yıl önce)
    ÖMER GOL AT AT ÖMER GOL .GOL GOL GOL GOL GOL GOL
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Malatyalilar takimini desteklemeyi hic ama hic bilmiyorlar.tek golden sonra stadda sessizlik ,kufurler vs...biz taraftar olamadik olamayacgizda
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (5 yıl önce)
    Küfüre HAYIR!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Çok güzel özetlemişsiniz,bende sizin gibi düşünüyorum,Emeğinize ve yüreğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (5 yıl önce)
    yaptığın hareket tüm taraftaraydı..Kıvırma..ya sev bu malatyayı yada çek git..Bursa taraftarı Ne yaptı yusuf Erdoğanı..biz sana böle mi yaptık yani bir kişi küfretti diye tüm taraftara ceza kesmek nedir..profesyonelsin..kulağını o şekilde tıkamayacaksın duymamazlıktan gelecen..
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Ömer . tepkisinde sonuna kadar haklı. Şehrini temsil eden futbol takımının oyuncusuna küfreden ( insan ) lar var malesef içimizde. Atamadığı golden dolayı Ömer'e hakaret eden futbol zavallıları Agüero'nun Chelsea'ye atamadığı golün bi videosunu izleyip öyle ona buna hakaret etsinler. Adam dünya yıldızı öyle gol kaçırdıktan sonra Ömer'in kaçırdığının lafı bile olmaz. Türk futbolu ilerlemiyor diye yakınıp duruyoruz. Taraftarlık ilerliyormu peki.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Geçen hafta Bjk maçında Burak ın Lens in kaçırdıklarını herkes gördü. hem de bir maçta 2 3 defa BJK taraftarı küfür mü etti. Lütfen biraz saygılı olalım. acaba o küfredenler bulundukları meslekte ne kadar başarılılar.kaçan goler yazıp internete bi girin Ronaldonun Neymarın ve dünyayı peşinden koşturan yıldızların kaçırdıklarına bi bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Ömer kardeşimiz böyle demiş; “Aileme küfür edenlere karşı, ‘Ben sizi duymak istemiyorum, hatta duymuyorum, siz benim umurumda bile değilsiniz’ demek istedim” ifadelerini kullandı." Peki oraya gelen binlerce taraftarın ne suçu günahı vardı oraya gelenlerin hepsimi senin ailene küfür etti? bende maçtaydım ben o küfür edenlerden biri değildim nede peki diğer taraftarları hiçe saydın şimdi bizde sanamı diyelim sen hiç bizim umurumuzda değilsin valla Ömer kardeşim benim umurumda olan Malatyaspordur bize karşı bu hareketi yapanlar zerre umurumuzda değillerdir ASIL OLAN MALATYASPOR'umuzdur... Siteminde haklı olabilirsin ama bunun yeri o gün o saatte tek sevdası Malatyaspor için kenetlenenlerin önünde olmamalıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Gelelim futbolcularımıza, Dia hariç, mükemmel , müthiş karakterli, bir gurupla mücadele ediyoruz. Hepiniz taraftarca çok saygınsınız, az maliyetli bir takımla buralarda olmak kolay değil, sizleri çok seviyoruz, inşallah hepiniz, çok iyi transfer yaparsınız. Biz sizlerle keyfli vakit geçiriyoruz, umuyor ve diliyoruz ki, sizlerde buradan ayrıldıktan sonra iyi anılarla hatırlayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Çok haklı, oyuncusuna küfreden taraftar değildir. Bırak taraftarlığı insan da değildir. Ama maalesef ülkemizin gerçeği, taraftar adı altında ruh hastası tiplerdir. Allah onları kahretsin. Stadlarda kamera var bu hastalıklı tiplerle aynı ortamda olmamamız lazım. Ömer çok düzgün biri, bu ruh hastalarını dikkate alma.
    0
    0
    Yanıtla