SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Patladı, Sonra Yangın Çıktı.. 5 Yaralı Var

0
Güncellendi - 2017-05-31 04:25:20
Önce Patladı, Sonra Yangın Çıktı.. 5 Yaralı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İnönü Üniversitesi'ne seyir halindeki belediye otobüsünün motor bölümünde, duyulan patlamanın ardından çıkan yangında 5 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Üniversite-Temelli seferini yapan Hanbey Karakaya yönetimindeki 44 AN 083 plakalı Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri AŞ'ye (MOTAŞ) ait otobüs, saat 16.00 sıralarında Çevre Yolu'nda ilerlerken motor bölümünde hafif bir patlama sesi duyuldu ve arkasından yangın çıktı.

Sürücü, otobüsü yol kenarına çekerek durdurdu. Durumun bildirilmesi üzerine olay gelen itfaiye ekipleri, yangın kısa sürede söndürdü.

Yangında, otobüsün arka kısmında bulunan yolculardan Pınar Baldız, Hatice Babacan, İsmail Gündoğdu, Sümeyye Şahin ve Mahmut Ferhat, hafif şekilde yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yolculardan üniversite öğrencisi Enes Özbakan, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüs seyir halindeyken motor kısmının alev aldığını söyledi.

Otobüste çok sayıda kişinin bulunduğunu anlatan Özbakan, vatandaşların ve öğrencilerin olay nedeniyle panik yaşadığını dile getirdi. Özbakan, ayağından hafif yaralananların ambulansla hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

Bu arada, olay ile ilgili bilgilerine başvurulmak istenen Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık şirketi MOTAŞ'tan ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • vatandaş (6 yıl önce)
    araçların bakımı yapılmıyor ki.. Kara duman atıyor egzostan sözde yeşil motor bir de :D Devletin parasını yemekten iş yapamaz haldeler yazıklar olsun devlete ki bunlara para yediriyor. Denetleme mekanizması denen bişey de yok yiyin bakalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    Lutfen artik araclarida soforleride iyi denetlememiz lazim artik en kucuk kayiplara tahamul yok . Araclarin bakimi zamaninda soforlerinde egitimi devamli ve ciddi olmali cunku cok fazla sorumluluklari var
    0
    0
    Yanıtla
  • hevi (6 yıl önce)
    MOTAŞ bu köhne araçlarla devam etsin. Malatyanın en pahalı taşıma ücretini de alsın.Bakalım açıklama ne olacak...Umarım suçu güneşe ya da asfalta atmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • feridun (6 yıl önce)
    motaş ın şoförlerinin 100 de 80 aynı canavar gibi araç kullanıyorlar ne yaya nede diğer araç dinliyorlar paldır küldür yola çıkıyorlar ne denetleme var nede eğtim seminer var bu motaş şoförlerine
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrahö (6 yıl önce)
    Yaptigi hiza dayanamamistir motor bu temelli hattinda calisan otobusler özellikle sabah saatlerinde cok suratli gidiyolar tabi motas soforleri bunu kabul etmezler bizi takip ediyolar derler ama bilmiyolarki üniversite icinde kasislerin artma sebebi motas adamlar taksilerle kapisiyolar az cok universite tarafina gelip gidenler bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • haydarsessizce (6 yıl önce)Emrahö isimli kullanıcı yorumuna
    doğru.
    0
    0
    Yanıtla