SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Olan Takımın Başarısı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:53:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un genç forvet oyuncusu Eren Görür, takımın başarısının her şeyden daha önemli olduğunu söyledi. 

Tokatspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada 21 kişilik kadroya dahil edilen Eren Görür, karşılaşmayla ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Genç oyuncu, Tokatspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İlk yarı güzel bir golle öne geçtik. İkinci golde gecikmedi. Dışarıdan izlediğim kadarıyla 70 dakikadan sonra performansımız biraz düşer gibi oluyor ama skor avantajını yakalamış olduğumuzdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Güzel futbol oynuyoruz. Sonlara doğru sıkıntı yaşasak da gol atabiliyoruz. Bugün de deplasmanda güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bunun devamı da gelir" dedi.

"FORMA GİYMEYE HER ZAMAN HAZIRIM"

Takımda forma şansı bulamayan Eren Görür, her zaman göreve hazır olduğunu ifade ederek, hocasına göndermede bulundu.

Görür, forma şansı beklediğini kaydederek, "Takımla ilgili bir sorunum yok. Ben çalışmama bakıyorum. Demek ki bende eksiklik var. Ben dolu dizgin çalışmama bakıyorum. Oynarım oynamam fakat takım iyi gidiyor. 4’te 4 yaptık. Belki bize görev düşmez. Önümüzde 32 hafta var. Kupa maçları var. Görev verilirse elimden geleni yaparım. Hem hocam bizi yakından tanır hem biz hocamızı yakından tanırız. Formama kavuşacağım günü iple çekiyorum" diye konuştu.

"TAKIMDA İYİ BİR HAVA VAR"

Genç forvet, takımda iyi bir hava olduğunu belirterek, "Alışık olmadığım bir durum ama takımın başarısı önemli. Sonuçta takımın başarısı her şeyden ve benim ilk 11'de olmamdan da önemlidir. Takımımız sonuna kadar mücadele ediyor. Diğer takımlar puan kaybediyor. Biz çok şükür puan kaybına uğramadık. Dolu dizgin ilerliyoruz. İnşallah taraftarlarımıza şampiyonluk armağan ederiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız