SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemsiz Addetmeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-03-21 00:56:14
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "Milletimiz, bizim elimizi sandıklarda ne kadar güçlü kılarsa, bizde o güçlü elimizi hizmete dönüştürme adına çalışacağız. Bu anlamda da Battalgazi'mizin geleceğine milletimizle birlikte imza atacağız" dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Güder, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Yeni Cami çevresindeki esnafları ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde güçlü bir destek istedi.

AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder daha sonra Malatya Basiret Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Güder, "Özelde hepimiz toplumun ıslahı, refahı ve mutluluğu için uğraşıyoruz. Tabi maddi olanakları her daim sağlayabiliriz ama manevi yönden bir toplumu ihya edemezseniz orada bir eksiklik söz konusu olur. Bu yönüyle toplumun öncülerine ihtiyacımız var. Hayra çağıran sivil toplum örgütleriyle çalışmalarımızı devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Her bileşeni değerlendireceklerini dile getiren Güder, "Hiçbir bileşeni önemsiz addetmeyeceğiz. İnsanlık için çalışan her birey bizim için önemlidir. Bunu önemseyerek inşallah 31 Mart seçimlerinde göreve seçildiğimizde layıkıyla görevimizi yerine getirip, güzel hizmetler yapacağız" dedi.

31 Mart'ta Türkiye'nin önemli bir seçime gideceğini dile getiren Güder, "Türkiye'de oy oranı olarak birinci sıraya yükselmek istiyoruz. Milletimiz, bizim elimizi sandıklarda ne kadar güçlü kılarsa, bizde o güçlü elimizi hizmete dönüştürme adına çalışacağız. Bu anlamda da Battalgazi'mizin geleceğine milletimizle birlikte imza atacağız" diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız