SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Önümüzdeki Öğretim Yılında Hizmete Girecek

0
Güncellendi - 2018-01-06 02:44:07
Önümüzdeki Öğretim Yılında Hizmete Girecek
A- A+ PAYLAŞ

 Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Karabayır Şehit Piyade Er Hamit Koçhan İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Karabayır Şehit Piyade Er Hamit Koçhan İlkokulu inşaatında incelemelerde bulunan İnce, 80 öğrencinin eğitim göreceği yeni okul binasının, 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete gireceğini belirterek, ilçenin ihtiyacı duyduğu eğitim tesislerinin büyük oranda tamamlandığını kaydetti.

İnce, 8 derslikli olarak inşa edilen okulun, teknolojik altyapısı ve sosyal tesisleriyle önemli bir eğitim merkezi olacağına işaret ederek, "Okulumuz son derece geniş ve ferah bir mimariye sahip. Öğrencilerimiz için sosyal alanlar da unutulmadı. Onlar için çeşitli branşlarda spor tesisleri yapıldı. İçerisinde anasınıfı da bulunan okulumuz 2 milyon liraya mal oldu. 5 bin metrekare üzerine kurulan okulun, çevresi ağaçlandırılacak, oyun parkları ve uygulama bahçesi şeklinde peyzaj çalışması yapılacak. 3 katlı tesis inşallah 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete girecek." ifadesini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız