SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu'ya Spor Kompleksi

0
Güncellendi - 2021-01-27 01:59:11
Orduzu'ya Spor Kompleksi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından önce belde belediyesi statüsüne sahip olan, Büyükşehir düzenlemesi ile mahalleye dönüştürülen Orduzu’ya spor kompleksi yaptıracağını açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Orduzu’ya yapılacak spor kompleksinin yapım işi için geçtiğimiz günlerde bir ihale düzenlendiğini duyurdu.

“Malatya Orduzu Spor Kompleksi Yapım İşi” başlıklı ihale ilanında, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’ uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihaleye çıkıldığı belirtildi.

İhale, 18 Şubat’ta yapılacak

Orduzu Spor Kompleksi ihalesinin, 18 Şubat 2021 tarihinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi binasında yapılacağı bildirildi.

Komplekste neler var?

27 bin m2’lik bir alan üzerine inşa edilecek Orduzu Spor Kompleksi’nde, 1 adet konaklama binası, 1 adet jimnastik salonu, 1 adet çok amaçlı spor salonu yer alıyor.

İhale kapsamında ayrıca spor kompleksinin çevre düzenleme işinin de yapılacağı kaydedildi.

17 ayda yapılacak

Orduzu Spor Kompleksi inşaatı 500 gün içinde (yaklaşık 17 ay) tamamlanacak ve hizmete sunulacak.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erhan (3 yıl önce)
    Spor tesisleri yapılması çok güzelde, şehrin dokusuna uygun tesisler yapılsa daha güzel olur, Orduzuda JİMNASTİK salonu?
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    Malatyasporumuza kapali bir antrenman sahası da yaparmisiniz sayın Gürkan baskan ayrıca belediyemiz stadın cimlerinden sorumluydu buradan Battalgazi belediye başkanımıza soruyorum bunda destek olmazsanız neyde destek olacaksınız yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (3 yıl önce)
    eliniz değimişken etrafına bir koşu parkuru konaklama binası yerine milli takımlara ücreti mukabil tesis edilecek en az 50 yataklı otel birde spor labaoratuvarı yapında malatya kalkınsın.
    0
    0
    Yanıtla