SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örnek Bir Merkez Olacak"

0
Güncellendi - 2018-01-06 03:23:36
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından şehrin sosyal hayatına büyük katkı sunacak olan Sosyal Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak, Sosyal Yaşam Merkezi’ni Temmuz ayı içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çöşnük Mahallesi'ndeki Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Malatya’ya önemli bir merkez daha kazandıracaklarını belirten Başkan Gürkan, “Bildiğiniz gibi Battalgazi Belediyesi işlerini çabuk, kaliteli ve nitelikli yapan ve kaliteli ve nitelikli malzeme kullanan bir belediye ünvanı içinde işlerini yapıyor. Şu anda önünde bulunduğumuz Sosyal Yaşam ve Spor Merkezi de son süratle hedeflenen takvime göre ilerliyor. Neticede bölgede bulunan en büyük Sosyal Yaşam Merkezi olacak. İçinde yüzme havuzlarından, fitness salonlarına, sauna, hamam, iş atölyelerinden, ofislerden tutun kafetarya türü sosyal donatı alanlarının olduğu, ayna zamanda etrafında açık spor faaliyetlerinin yapıldığı bir merkez olacak. Yapılıp bitirildiği takdirde bir çok bölgede bulunan Sosyal Yaşam ve Spor Merkezleri’nden daha büyük olacak. İnşallah yapısı ve görüntüsü itibariyle güzel bir görünüm haline geliyor. İnşallah buranın da aynı hizmet binamız gibi örnek olabilecek bir Sosyal Yaşam Merkezi olacağına inanıyorum. Hedefimiz burayı Temmuz ayında bitirmektir” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • bayram (6 yıl önce)
    Sayın Başkan Seçimden önce mini bir toplantı yaptın muhtar yusuf'un evinde emrininizde olacam kapım açık olacak telefonum açık olacak 24 saat dediniz,hepsi fos çıktı,tandoğan mh.kavak caddesine bir uğra eski köy ü anımsatır çevre yolun hemen kenarı bir aydınlatma direğibile yok REZALETTTTTTT sakın seçime yakın mahalleye gelmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (6 yıl önce)bayram isimli kullanıcı yorumuna
    başkanın makamına gidip içeri alınmayan daha görmedim ben. telefonla dönemeyebilir. o kadar gelen giden olunca. bu dediklerinizi başkana gidip dile getirirseniz derhal yaptırır eminim. çalışan, uğraşan malatya için değer kazandırmaya çalışan biri varken onun çalışmasına haksızlık etmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mery (6 yıl önce)
    Taştepede ve melekbabada çalışmalar başlatın oralara önemini artıracak cazibe katacak birçok proje başlatmanızın nezaman vakti gelecek adalet biraz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet SAYIN (6 yıl önce)
    Güzel bir hizmet. Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu (6 yıl önce)
    Bahsettiğiniz yol Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda kalmaktadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Selahattin abi yollara biraz önem ver asfalt ve yollarda 10 uzerinden 1 puan aldiniz üzgünüm sınıfta kaldınız.faturasida bana yansıdi alt takim 700 tl tesekkür ederim toki yolu için 5000 küsür daire var bir yol çıkıyor oda köstebek yuvası saygılar duymazsıniz ama belki beni içimi rahatlatayimbari
    0
    0
    Yanıtla
  • can yüksel (6 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    toki yolu büyükşehir belediyesinin beyfendi faturanızı ilgili belediyeye kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Boşverin ne uğraşıyorsunuz halkın yararına olan böyle projelerle, siz de Kırkgöze, Yıldıztepeye villalar yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan dogan (6 yıl önce)
    Sayın başkanım öncelikle çalışmalarınız için teşekkür ediyorum .sizin öğretmen olduğunuzu biliyorum belediyeden bir ekibin ilcemizdeki okullarımızı görerek bahçe düzenlemesi özellikle kırsal alanlardaki okulların boya badana ve kuçük çaptaki onarım işlerinin yapilmasi konusunda yardımcı olmanızı bekliyoruz sizin Malatya'nın bütün okullarını yerinde gördüğünüzude biliyoruz.calismalarinizda başarılar diler saygılar sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • korkmaz (6 yıl önce)
    Unutulmuş Orduzu Mah. ve çevre yolu altına bakalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar ramazan (6 yıl önce)
    Sayın başkan okurken çok heyecanlandık İnşallah bitiminde de aynı heyecanı yaşayacaz elinize kolunuza sağlık yeri ise mükemmel bir seçim olmuş DURMAK YOK YOLA DEVAM..
    0
    0
    Yanıtla
  • Binanın yeri neresi
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu (6 yıl önce)gazi isimli kullanıcı yorumuna
    Çöşnükte Yimpaşa giderken yolun sağ tarafında
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    sayın başkan, dsi'den hürriyet parkına uzanan yeşil kuşak projesi ne oldu? ne zaman başlayacaksınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu (6 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Yeşil kuşak çalışmasının ilk adımı olan Yeni belediye hizmet binası tamamlandı. Kız lisesi yapıldı teslim edildi milli eğitimin taşınması bekleniyor. taşındıktan sonra yıkılıp çalışmalar başlayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (6 yıl önce)
    Ben Yeşilyurtta oturuyorum sayın battalgazililer bize bir iyilik edinde başkanları bir yıllığına değişelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan Ceyhan (6 yıl önce)
    Ben ankarada yaşıyorum malatyalalylm baş Kanimimla kurur duy
    0
    0
    Yanıtla