SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ÖSS Pazar Günü..

A- A+ PAYLAŞ

Üniversiteye alınacak öğrencilerin belirlendiği Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Pazar günü Malatya'da da gerçekleştirilecek. Sınava 26 bin 614 aday sınava girecek. Vali Halil İbrahim Daşöz, adaylara başarı diledi.

ÖSS'nin 09.30'da başlayıp 195 dakika süreceği, Malatya'da 100 binada gerçekleştirilecek sınavda yaklaşık 4 bin 600 personelin görev yapacağı bildirildi.

Bu arada Vali Halil İbrahim Daşöz, sınavla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Öğrenci seçme sınavı (ÖSS) 15 haziran 2008 Pazar günü tüm Türkiye’de ve ilimizde yapılacaktır. Sınava ilimizden 26.614 öğrenci katılacaktır.

Sınavın rahat ve sükunet içerisinde geçmesi için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarca sınav merkezlerinde her türlü tedbirler alınmıştır.

Malatya halkının sınav süresince gürültü kirliliği v.b. olumsuzluklara yol açmaması, öğrencilerimiz bakımından büyük önem taşımaktadır.

Bu vesile ile ÖSS’nin öğrencilerimize ve ailelerine başarı ve mutluluk getirmesini dilerim."

SINAV ÖNCESİ STRESİNİ ATTILAR..
Öte yandan Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ÖSS Öğrencilerine yönelik Motivasyon Gecesi Öğretmenevi Düğün Salonunda düzenlendi. Geceye Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi üyeleri, öğretmenler, öğrenciler katıldılar.

Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisleri ve Ulusal Gençlik Parlamentosunu tanıtan VTR filminin izlenmesi ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi Başkanı Mesut Özbaysar, Gençlik Meclisi olarak eğitim ve sosyal amaçlı faaliyetlerin yanı sıra düzenlemiş oldukları “Motivasyon Gecesi” gibi eğlence programları ile genç arkadaşlarını biraz olsun eğlendirmeyi düşündüklerini belirtti.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibinin sunduğu halk oyunları gösterisi ile başlayan gece canlı müzik ile devam etti.

Çeşitli ikramların sunulduğu Motivasyon Gecesi’nde halay çeken ve orkestra eşliğinde dans eden gençler ÖSS sınavı öncesinde stres attılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız