SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüse Yasak Yakıta Suç Üstü

0
Güncellendi - 2018-04-25 02:42:17
Otobüse Yasak Yakıta Suç Üstü
A- A+ PAYLAŞ

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir yolcu otobüsüne yasak olmasına rağmen yakıt amaçlı inceltilmiş madeni yağ dolumu yapılan işyerine  baskın düzenleyerek 3 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre; İl Jandarma komutanlığı ekiplerince yapılan çalışma sonucunda şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüse, yasak olmasına rağmen yakıt amaçlı madeni yağ dolumu esnasında suçüstü yapıldı.

Jandarma ekiplerince iş yerinde yapılan aramada 2 bin 520 litre madeni yağ, 306  litre gaz yağı, 108 litre madeni yağ ve gaz yağı karışımı ve 36 litre kaçak mazot geçirildi.

Jandarma ekiplerince olayla ilgili A.Ö., Y.Ö. ve N.Y. adlı 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

Soruşturma devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ZİBETRA (6 yıl önce)
    Firma isminin baş harflerini ya da tam ismini belirtin de insanlar bu firmayı bilsin.
    0
    0
    Yanıtla