SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil İki Kamyonun Arasında Sıkıştı

Otomobil İki Kamyonun Arasında Sıkıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da seyir halinde olan iki kamyonun arasında kalan otomobil trafiği felç etti. Sıkışma sonucu otomobilde mahsur kalan sürücünün imdadına polis ekipleri yetişti.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu adliye kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezi istikametine seyir halinde olan 44 ADJ 355 plakalı Ford marka otomobil, aynı yöne ilerleyen 44 BG 821 plakalı kamyon ve 34 DDF 513 plakalı araçla çarpışarak iki aracın arasında kaldı.

Manevra kabiliyetini kaybeden otomobilin sürücüsü bir süre aracından inemezken, ihbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle otomobil sıkıştığı yerden çıkarılırken, bölgede trafik ise bir süreliğine durdu.

Yaralananın olmadığı kazada araçların bulundukları yerden kaldırılmasıyla trafik yeniden normale dönerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İKİ ARAÇ ÇARPIŞTI..
Bu arada, Malatya’da hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kaza, 16.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Özal Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 1. Cadde üzerinde seyir halinde olan M.Y. (37) idaresindeki 44 ADP 721 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönde gelen M.B. (37) yönetimindeki 34 PT 0394 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olayda araç sürücüleri yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerin sevk edildiği kazada yaralanan M.Y. ile M.B. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • tahir (12 ay önce)
    Niçin bu garip olaylar hep malatyada olur, ve malatyalılar yaşar? Malatyalıların gidişatı iyi değil... Bunca musibete rağmen halen gafletten uyanmadılar...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yavuz (12 ay önce)
    Sevgili Malatya lılar ve dışarıdan gelen yabancı arkadaşlar, artık trafikte ilerlerken sağa, sola, yıkıntılara bakmayı bırakalım ve dikkatimizi yola vermeye çalışalım. Biliyorum hepimizin psikolojisi iyi değil, yıkık bir kentle baş başa kaldık ama biraz daha özverili olabiliriz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan (12 ay önce)
    Malatya belediyesi kamyonların ve soforlerini iyi araştırın ve takip edin. Facialiklar....
    %96
    %4
    Yanıtla
  • hasan (12 ay önce)
    çağdaş hiçbir kentte kamyonlar, tırlar sol şeritte gitmez. bizim ülkemizde de kanunlar var, ama kanunları uygulayanlar yok ya da görmezden geliyorlar. Adamlara selektör yapıyorsun, korna çalışıyorsun hiç umurlarında değil sol şeritte kafalarına göre takılıyorlar.
    %96
    %4
    Yanıtla