SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilini Hasarlı Binanın Önüne Parkedince..

Otomobilini Hasarlı Binanın Önüne Parkedince..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir vatandaşın kısa süreliğine park ettiği aracı, hasarlı binanın çatısının çökmesi sonucu ciddi hasar gördü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Malatya’da hasarlı binalar zaman zaman tehlike saçıyor. Antepli Sokak’ta aracını kısa süreliğine sokağa park eden Sefa Duran, geri döndüğünde gözlerine inanamadı. Bir binanın hasarlı çatısının biranda çökerek aracının üzerine düştüğünü gören Duran, şimdiye kadar tehlike saçan çatı için önlem alınmamasından şikayetçi oldu. Emekli olduğunu ve aracının kaskosunun olmadığını söyleyen Duran, “O anda ben de araca biniyor olabilirdim, ben de altında kalabilirdim. Zaten çatının çöktüğü esnada yoldan geçen bir taksi de zarar görüyor. Aradan geçen bunca zamana rağmen neden halen bir önlem alınmadı. Sokak trafiğe kapatılabilirdi. Çökme esnasında 2 kişi de son anda kurtuluyor. İlla birileri mi ölmeli. Yetkililerden yardım bekliyorum” dedi.

Depremde evi ve iş yerinin de yıkıldığını söyleyen Duran, şimdi aracının da deprem kaynaklı zarar gördüğünü belirterek, ne yapacağını bilmediğini ifade etti. Duran, aracının üzerine çatısı düşen binaya ise önce ağır hasarlı olarak rapor verildiğini, sonrasında ise itiraz üzerine hafif hasara çevrildiğini ileri sürdü.

Bölgedeki bir güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, çatının park halindeki aracın üstüne düşüşü ve yoldan geçen bir başka taksiye de zarar verdiği görülüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Haktan (7 ay önce)
    Bu binaya ilk kontrollerde 2 kez ağır hasar verildi itirazlar açılınca son kontrolde hafif hasara çevirdiler şehir bu tür binalarla dolu orta hasarlı binalarda işleri yerleri ve evler oturuyor bu binalarda Elk ve doğalgaz kesilmeli güçlendirme yapılmadan oturuma izin verilmemeli
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bir deprem olursa yıkılır öyle birşey yapmışlarsa.. Allah ıslah etsin
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hasan (7 ay önce)
    Sayın bazı yetkili ve sayın bazı vekiller ağır hasarlı binaları ortaya çevirmek için uğraştıkları için zamanları yok . Bu önemli meseler ile ilgilenemiyorlar.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hasan (7 ay önce)
    Sayın bazı yetkili ve sayın bazı vekiller ağır hasarlı binaları ortaya çevirmek için uğraştıkları için zamanları yok . Bu önemli meseler ile ilgilenemiyorlar.
    %55
    %45
    Yanıtla