SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özdağ'ın Tercihi Üzerine Zafer Partisi'nden İstifa Ettiler

Özdağ'ın Tercihi Üzerine Zafer Partisi'nden İstifa Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Zafer Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Önder Çekmegeli ile Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Başkanları Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladıktan sonra duruma tepki gösterip topluca istifa etti.

Zafer Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Önder Çekmegeli, bu desteğin ardından duruma tepki gösterip Yeşilyurt ilçe teşkilatı yönetim kurulu ile birlikte istifa ettiklerini açıkladı. Çekmegeli, "Bizlerin Zafer Partisi Teşkilatında bulunmamızın sebebi Türk milliyetçiliğinin kaybolmak üzere olan ruhunu yeniden ayağa kaldırabilmektir. Fakat parti başkanı Ümit Özdağ’ın yaptığı CHP'ye destek açıklaması biz alt kadronun milliyetçilik anlayışına ters düşmektedir. Bizler terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP'nin gizli ortak olduğu bir oluşumun içinde bulunamayız. Hatta ve hatta HDP desteğini 6'lı masa koalisyonundan çekse bile CHP'nin HDP'nin ortağı olduğunu bildiğimiz için bu oluşuma karşı olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu sebeple genel Başkanımızın açıklamalarına karşın en başta doğru kararı veren adayımız Sinan Oğan’ın kararının arkasında duracağımızı ve bu konuda kararlılığımızı belirtiriz. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın CHP ortaklığı nedeniyle İlçe Teşkilatı olarak istifa ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Cemc (11 ay önce)
    Ikide bir chp hdp ile demeyin... Ne kdar boş konuşuyorsunuz... Allh size yardım etsin...
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Ali Ötükenli (11 ay önce)
    Siz gidin bu ülkenin kadınlarına her türlü taciz ve saldırıda bulunan mültecileri hiçbir yere göndermeyeceğim diyenlerin partilerine katılın, Türk milliyetçililerinin Kk ile yaptığı sözleşme ortada .
    %70
    %30
    Yanıtla
  • erol (11 ay önce)
    Biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık, kimse karşımıza Türklükle çıkmasın . Diyen zihniyetin yanında yer alarak mı Türk milliyetçiliğini ayağa kaldıracaksın, Türk vatandaşlığı verilen yabancılarla Türkiye de Türk nüfusu azınlık haline getirmek isteyen projeleri hayata geçirenleri destekleyerek mi Türk milliyetçiliğini ayağa kaldıracaksın .
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Polat (11 ay önce)
    Bu arkadaşlar zaten konuyu hiç anlamamışlar. En başından beri Ümit Özdağ C.B. adayı Mansur Yavaş olsun koşulsuz şartsız destekleyelim ayrı aday çıkarmayalım dedi durdu. Muhalefet bu adamı dinleseydi ilk turda Yavaş kazanırdı. Ben artık Zafer Partisini destekliyorum
    %63
    %37
    Yanıtla
  • İsmail (11 ay önce)
    Hudapara katilsinlar ak kadrolar ile seçilirler.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Özkan (11 ay önce)
    Hizbullah ile aynı yolda yürüyenlerin safına geçmek için Zafer Partisi'nden istifa ettiler desek daha doğru olur. Özdağ hala aynı noktada, birinci turdan önce neyse şimdi de o. ilkelerde anlaşıp protokol imzalandı. S.Oğan gibi kapalı kapılar ardında pazarlık yapmadı.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Chp'nin 6 okundan bir milliyetçilik. Erdoğan ise meydanlarda 'biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık' diyen biri. Ayak altına gittiniz. Öcalan'a heyet gönderen, trt'ye terörist çıkaran, hizbullahçıya af çıkaranın kim olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. O bulunduğunuz yankı odasından çıkın bir zahmet.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    Aboooo istifa etmişler battılar kesin kaybetti çok üzülmüşler tüh tüh ne yapacaz siz olmayınca
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Erdal (11 ay önce)
    Türk milliyetçiliği için kocaman bi kayıp lütfen dönün,yoksa yoksa ülke bölünür
    %59
    %41
    Yanıtla
  • İlhan (11 ay önce)
    Malatya için büyük kayıp
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)
    İlçe başkanının yönetim kurulu sanırım kendi ailesi
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Hacı (11 ay önce)
    Sankide çok önemli bir kayıp çok güldüm.... Geç kalmışlar ampule, mahkemelik oldukları Soylu'nun yanına, Suriyelilerin yanına koşsunlar
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Gani (11 ay önce)
    Çok üzüldüm dersem yalan olur.
    %68
    %32
    Yanıtla