SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Özhaseki ve AKP Heyetinin Malatya Programı

0
Güncellendi - 2021-08-26 05:39:04
Özhaseki ve AKP Heyetinin Malatya Programı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığındaki bir parti heyeti Malatya'da çeşitli programlara katılacak.

Çarşamba akşam saatlerinde Adıyaman'dan Malatya'ya gelen Haseki başkanlığındaki heyet, geceyi Malatya'da geçiriyor.

26 Ağustos Perşembe günkü program, saat 10.00'da Valilik ziyaretiyle başlayacak. Saat 10.30'da AKP İl Başkanlığını ziyaret edecek olan heyet, burada bir basın toplantısı düzenledikten sonra 11.30'da Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçecek.

Saat 12.00'de, heyetteki isimlerden Mahmut Kaçar, ilçe belediye başkanları ile özel istişare ve değerlendirme toplantısı yapacak. Saat 15.30'da, Haseki ve heyet üyeleri 5 bin ton kapasiteli Lisanslı Depo ve Kayısı Laboratuvarı ile 'Taşhoron Kültür ve Sanat Merkezi (Ermeni Kilisesi)'nde incelemelerde bulunacak. Heyet akşam yemeğinin ardından Malatya'dan ayrılacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Muhittin (2 yıl önce)
    Zamanin birinde, pembe dantelli giyen fetosu en cok özleyenlerden biri degil miydi bu beyefendi?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Dostlar alışverişte görsün. Hazır gelmişiz Adıyaman a, yol üzeri Malatya ya da uğrayalım. Nasıl olsa araç devletten, masraf devletten. Ancak sadece lisanslı depo ile kilise az olmuş, bir kaç yer daha gezdirilebilirdi. Hep aynı terane.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Gaz bulduk,petrol bulduk,altin bulduk,cok büyüdük,az kaldi aya gidiyoruz,ucak gemisi yaptik,dünya bizi kiskaniyor,hep dis gücler,imf ye borc gerdik ,kilicdaroglu,chp, fetö,ketö,toto… vesaire vesaire..! Alkis kiyamet! Hadi size iyi günler!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sayın ozhaseki... ben sizi kayseri belediye baskanligindan biliyorum... kayseri ye açtığınız 3 şeritli mahalle yollarini, yaptığınız nizami 15 katli evlerinizi, sadece 3 renk boyayabilirsiniz diye şart koştuğunuz binalarinizi, raylı sistemlerinizi kısaca kayseriyi nasil kayseri yaptığınızı bizim belediye baskanlarina ve milletvekillerine ogretebilirimisiniz rica etsem... saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ankarayı nasıl kaybettiğini de anlatsın, ödül gibi belediye belediye geziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankarayi nasıl mı kaybetti... Ankara da daha önce görev yaptida bizim mı haberimiz yok.. bana göre kaybeden Ankara oldu... adam belediye baskanliginda kral dir...idolojik fikirlerinizi bırakında hizmete bakın... haa madem Ankara dedin ben soyliyim Ankarayi daha önce AKP oy verip daha sonra AKP kizanlar yüzünden kaybettiler... sizin bir katkiniz yok yani.. size heykel koysak partinizi değiştiremezsiniz biliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Kuzey çevre yolunu gezmeyecekler mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Acaba hangi müjdeyi verecek.Dörtgözle bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla