SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Periyodik Olarak Sürüyor"

0
Güncellendi - 2020-04-05 02:39:26
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce oluşturulan özel ekipler, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında oluşabilecek bakteri ve virüs tehditlerini en aza indirmek amacıyla 7 gün 24 saat esasına göre dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, yeni tip koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında şuana kadar tüm işlek caddeler, mahalleler, meydanlar, İl ve ilçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları, Vergi dairesi, diğer kamu kurum kuruluşlarına ait binalar, ilçede bulunan tüm aile sağlık merkezleri ve sağlık ocakları, okullar, muhtar evleri, kuran kursları, eczaneler, dernekler, sivil toplum kuruluşları, parklar, pazar yerleri, camiler, türbeler, kasap pazarı, sebze hali, basın kuruluşlarının çalışma ofisleri, alt ve üst geçitler, asayiş şube müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlüğü binası, otobüs durakları ve Noter binalarının dezenfeksiyonunu tamamladı.

PAZAR YERLERİNE EL DEZENFEKTANI KONULDU

Battalgazi Belediyesi ekipleri tarafından korona virüs tehdidine karşı alınan önlemler kapsamında ilçenin belirli bölgelerinde günlük olarak kurulan pazar yerlerinin girişlerine el dezenfektan aparatları konuldu. Ekipler, halkın kişisel hijyenini sağlamak için koyulan el dezenfektan aparatlarının yanı sıra pazar esnaflarına vatandaşların sebze ve meyveleri seçmemeleri konusunda hassasiyet göstermeleri uyarılarında da bulundu.

BAŞKAN GÜDER, SALGINLA MÜCADELE SÜRECİNİ ANLATTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Battalgazi ilçesinde bugüne kadar yürütülen çalışmalar hakkında genel bir değerlendirmede bulundu. Başkan Güder, Malatya’da mart ayının ilk haftasında start verdikleri mücadele sürecinin bugüne kadar aksaksız ve aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, “Bu virüs salgınına karşı şehrimizde ve ilçemizde çok yönlü bir mücadele yürütüyoruz. Dezenfeksiyon çalışmalarımıza süreç içerisinde çok daha geniş bir boyut kazandırdık. 40 kişiden oluşan dezenfeksiyon ekiplerimiz, bugün olmuş ilçemizin dört bir yanını dezenfeksiyondan geçirmeye devam ediyor” diye konuştu.

“PERİYODİK OLARAK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Periyodik olarak dezenfekte çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Güder, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı çalışmalarımızı özverili bir şekilde yürütüyoruz. Bu noktada ciddi bir inisiyatif aldık. Bugüne kadar tabiri caizse Battalgazi’de neredeyse dezenfekte etmediğimiz yer kalmadı. Çalışmalarımızı ekiplerimiz koordineli bir şekilde yürütüyor. Bu yöndeki çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Gün dayanışma günüdür, birlik günüdür. Biz birlikte güçlüyüz. Bu zor günleri birlikte aşacağız. Virüsle etkin mücadele için hijyen çok önemli. Bu konuda da belediye olarak elimizden gelen çabayı ve gayreti sarf ediyoruz. İlçemizin sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkardık. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ahmet (3 yıl önce)
    Battalgazi Belediye başkanı mahalle toplantılarına katılıyor mu hala merak ediyorum. Çoktandır medyada göremiyorum. Ne iş yapıyor merak ediyorum....
    0
    0
    Yanıtla