SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Personelden Çakır'a Karşılama

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:46:38
Personelden Çakır'a Karşılama
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı açıklanan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ankara dönüşü ilk kez gittiği belediye binası girişinde personel tarafından çiçeklerle karşılandı.

Belediye personeli tarafından alkışlarla karşılanan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu jestten dolayı personellere teşekkür ederek, “Yeni bir sürece başlıyoruz. Rabbim sizleri de bizleri de mahcup etmesin” dedi.

Personele yönelik bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’da yaşayan herkese en güzel ve kaliteli hizmeti sunmak için bu göreve tekrar talip olduk. Malatya artık büyükşehir oluyor. Buradaki arkadaşlarımızın tamamı Malatya’nın sadece şehir merkezinden değil Doğanyol’dan Kuluncak’a, Darende’den Pütürge’ye; Hekimhan’dan Doğanşehir’e kadar bütün ilçe ve beldelerinden sorumluyuz. Bu hizmet bilinciyle bütün personelimizin kendini hazırlaması gerekmektedir. Biz bu süreç içerisinde hiçbir zaman çalışmalarımızda aksamaya meydan vermeden samimi bir şekilde işlerimizi daha bir sorumlulukla, büyükşehirle birlikte artan iş yükünü de dikkate alarak daha bilinçli, daha sorumlu bir şekilde kendimizi hazırlamamız lazım” diye konuştu.

Başkan Çakır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bugüne kadar bir başarı yakaladıysak, bütün arkadaşlarımızın kesinlikle bunda katkısı vardır. Yapılan hizmetler bir takım işi, bir ekip işidir. Hangi kademede olursa olsun en alt kademeden en üst kademeye kadar hepsi bu ekibin içerisindedir. Hepimiz hizmet için buradayız, temel görevimiz hizmet etmek. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha bilinçli, daha duyarlı büyükşehrin amaçlarını hedeflerini Malatya’da çok iyi kullanarak bir fırsata dönüştürmeliyiz.

Sadece büyükşehir olmakla Malatya büyükşehir olmuyor. Burada göstereceğimiz başarı ve performans; büyükşehrin getirmiş olduğu avantajları hizmete dönüştürebilmek, insanlarımızın yaşamını daha da kolaylaştırmak olmalıdır. İnşallah bir takım olarak bugünden daha çok çalışarak, Malatya’yı daha güzel bir görünüme kavuşturacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız