SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Ev Kurşunlama Olayı Şüphelilerini Yakaladı

Polis Ev Kurşunlama Olayı Şüphelilerini Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

İl Emniyet Müdürlüğü ile Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda silah ve uyuşturucu ele geçirildi, ayrıca bir ev kurşunlama olayının failleri yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden olaylarla ilgili şu bilgi verildi:

"-Kumar oynadığı tespit edilen 4 şahsa idari işlem uygulanmış, masada bulunan 170 TL muhafaza altına alınmış, işletmeci hakkında adli işlem başlatılmıştır.

-Evden hırsızlık-mala zarar verme olayının faili meçhul şüphelisi tespit edilerek yakalanmış çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

-Kumar oynadığı tespit edilen 5 şahsa idari işlem uygulanmış masada bulunan 2.570 TL muhafaza altına alınmış, işletmeci hakkında adli işlem başlatılmıştır.

-1 adet ruhsatsız tabanca, bir adet kurusıkı tabanca ve 25 adet fişek ele geçirilmiştir.

-Yağma(Gasp)-Kasten Yaralama olayının faili meçhul şüpheli tespit edilmiş sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

-Otodan Akü Hırsızlığı olayını gerçekleştiren şahıs tespit edilmiş çalınan aküler müştekisine teslim edilmiştir.

-2 ayrı Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili bahse konu motosikletler bulunarak müştekisine teslim edilmiştir.

-Otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda şüpheli çalınan malzemelerle ile birlikte yakalanmış sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

-6136 SKM-Uyuşturucu Madde Bulundurma-Kasten Yaralama olayı ile ilgili 28 gr uyuşturucu madde, 10 adet sentetik hap, 2 adet tabanca ve 21 adet fişek ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.

-İkamet kurşunlama olayının faili meçhul iki şüphelisi tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

-Yağma(Gasp) olayının faili meçhul şüphelisi tespit edilmiş tahkikata başlanmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız