SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Noktasındaki Çatıda Çökme Meydana Geldi

0
Güncellendi - 2022-01-25 11:20:24
Polis Noktasındaki Çatıda Çökme Meydana Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Elazığ karayolunda bulunan Polis Noktası'ndaki bir sundurmanın çatısının çöktüğü, olayda hasar meydana geldiği bildirildi.

Olay, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın sosyal medya hesabında ki paylaşımla duyuldu.

Polis ekiplerinin doğudan batıya gelen araçlar üzerinde denetim ve uygulama yaptığı noktada bulunan bir sundurmanın çatısında meydana gelen çökmeyle ilgili Gürkan, sosyal medya hesabından, "Elazığ yolu üzerinde bulunan ve çatısında çökme meydana gelen Polis Noktasını ziyaret ettik. Memleketimizin huzuru ve güvenliği için fedakarca görev yapan emniyet mensuplarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kolaylıklar diliyorum." paylaşımı yaptı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Black (2 yıl önce)
    Polis noktası darbeden sonra açıldı ve kalıcı oldu . Sıkıyönetim yıllarına döndük. Orada çalışanlara da yazık . Artık kaldirilmaları gerekiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Vay güzel ülkem vay ne günlere kaldık can kaybının olmaması sevindiricidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    yani şunumu anlamamız gerekiyor memlekette tüm bakanlıkların işini büyükkkkk başganmı yapıyor. şehirde il emniyet müdür ve teşkilatta inşaat emlak yapım gibi bölümler yokmu... kızılay, diyanet sağlık milli eğitim emniyet hastane ne yapılsa başkan bey orada belediye hizmeti gibi dolaşır.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mühendis (2 yıl önce)
    Fotoğraftan görünen odur ki, bu çatı kendi kendisini bile zor taşıyormuş, kar ds bahanesi olmuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Aha eli cebinde degil ya. İlgincc
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Liyakat (2 yıl önce)
    memleketin çivisi yerinden çıkmış, liyakat diye birşey kalmamış... ya o çatı bir polis memurunun üzerine çökeydi, altında vefat etseydi veya engelli kalsaydı... çoluk çocuğuna ne denilecekti? o çatıyı tasarlayan mühendis, imalatını yapan usta, kontrolünü yapan belediye mühendisi... bunlardan hesap sorulurmuy du? Bunları hangi hoca mühendis yapmış, hangi üniversite bunlara diploma vermiş... işte liyakat...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Manas (2 yıl önce)
    Kahraman polisimiz bir istihbarat çalışması yaparak önce o çatının projelerini yapanları, sonra imalatı yapanları tesbit etmeli, sonra bunları bağımsız yargımıza teslim etmeli... oldu mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gıl Osman (2 yıl önce)
    Bu tamamen bunu yapan ustanın ihmalkarlığı , bir işi adam gibi yapmazsan böyle olur . eşşek olsa bilir ki bu dikmeler ve yatay profiller bunu tartmaz herhangi bir kar yağışında . ya altında bir insan kalsaydı , ya orada bir polis memurunun üstüne düşseydi sakat kalsaydı ? Allah esirgemiş. hesabı sorulsun
    %100
    %0
    Yanıtla