SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Uygulamalarında 24 Silah Ele Geçti

Polis Uygulamalarında 24 Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda toplam 24 silahın ele geçirildiği, çeşitli suçlardan aranan 91 kişinin yakalandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, ekiplerin çalışmalarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce İlimizin asayiş ve güvenliğinin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.  

Yapılan çalışmalarda 13 adet tabanca, 4 adet kurusıkı, 7 adet tüfek, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 232 gr narkotik madde ele geçirildi.

Ekiplerce son bir hafta içerisinde haklarında çeşitli suçlardan yakalama emri bulunan 91 kişi yakalandı.

Kasten Yaralama Kişi hürriyetinden Yoksun Kılma-Yağma (gasp) olayı ile İlgili yakalanan 1 şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı."

Bülten
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bülent (2 yıl önce)
    Emniyetimizden ricam Denetimler daha çok artırılmalı belki daha fazla suç aleti ve suçlu yakalanır…ben razıyım bizi hergün denetlesinler insanlar şaşırmış huzur için denetim şart..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Patanaj (2 yıl önce)
    Tebrikler emniyete.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya 44 (2 yıl önce)
    Güvenlik güçlerimze teskr edrimm Rabim yürüdüğünz yolda yâr ve yardcimcinz olsunn.
    %75
    %25
    Yanıtla