SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polislere Saldırdı, Kendine Zarar Verdi

Polislere Saldırdı, Kendine Zarar Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da tornavida ile sağa sola tehdit savuran bir genç müdahalede bulunmak isteyen polis ekiplerine saldırdı. Ekip aracına tekmeler atan genç daha sonra polisi de şaşkına çeviren, çakmak üzerine kurduğu jiletli düzenekle kendini yaraladı.

Olay, 10.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Barguzu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kaldırım üzerinde elinde tornavida ile sağa sola tehditler savuran bir şahsı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edilirken, isminin B.K. (34) olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenilen genci ekipler ikna etmek için uzun süre dil döktü. Polisin ikna çabalarına olumsuz yanıt veren B.K. daha sonra ekiplere saldırdı. Ekip aracına tekmeler savuran B.K. bu sırada çakmak üzerine kurduğu jiletli düzenekle kendini yaraladı. Polis tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan B.K. daha sonra bölgeye gelen sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet çakmak ile jilet bulurken, olayı duyarak geldiği bölgede fenalaşan B.K.’nın annesine ambulansta müdahalede bulunuldu.

Hastanede tedavi altına alınan B.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • H.C 552 (1 yıl önce)
    ALLAHcc şifalar versin , ailesine Yardım etsin, sabırlar versin. Gör kimbilir ne sorunları vardı. İnşallah iyileşir hidayete erer ailesine hayırlı bir evlat olur. Sıkıntılı hayattan kurtulurlar inşallah.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ali ali (1 yıl önce)
    Bu güzelim ülkemize çok şey lazım en başta polislerimize askerimize VUR EMRİ olacak hele bak bu haberler daha gelir mi?????
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Hakikat ilmî (1 yıl önce)
    Kişinin resmini de paylaşsaydınız, bizde yolda görünce kendimizi ve yanımızda olan ailemizi korurduk ondan.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Esr (1 yıl önce)
    Olayı gören birisi olarak polis ekiplerinin ikna çabalarına elindeki kesici aleti sallayarak cevap veren şahıs sanırım polisin sıktığı biber gazından etkilenerek kaçmaya başladı olay civarındaki boş bir tarlada koşmaya başladı o halde bile polisler yaklasamadi daha sonra kendisine zarar vermiş ki yığıldı kaldi sonra ambulans geldi götürdü zaten Annesinin feryadı çaresizliği çevredeki herkesi derinden etkiledi Hal ve hareketler zihinsel engelli yada madde kullanmış gibiydi kaçmaktan ziyade meydan okuyordu polislere Allah yardımcısı olsun dilerim kimseye zarar vermemiştir
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mtn (1 yıl önce)
    Olayı gören birisi olarak yorum yapıyorum. Polis kendini zor kurtardı onlara da zarar vermeye kalktı. Polis bile kendini bu adamdan koruyamazken masum bir insan veya bir çocuk ordan geçerken ona zarar verseydi ne yapacaktı. Annesi i nike yanına yaklaştırmadı. Kendine zarar veren birisi başkalarına ne yapar acaba. Bu olay ilkte değil çok sayıda sabıkası var fakat hala dışarıda. Bizim ülkemizde maalesef Hukuk guguk olmuş. Sil baştan caydırıcı bir ceza kanununa ihtiyaç var ve polislerin vur emrine. Yazık güzel ülkemin masum sade suçsuz insanlarına. Olan onlara oluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla