SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Kahvehaneye Tombala Baskını

0
Güncellendi - 2017-06-04 20:15:04
Polisten Kahvehaneye Tombala Baskını
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kahvehaneye düzenlenen baskında kumar oynatılmasında kullanıldığı belirlenen 2 adet tombala düzeneği ve ekipmanı bulunurken, işyerindeki 41 kişiye idari para cezası uygulandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nın koordinesinde 2 Haziran Cuma  gece  aynı anda 81 ilde  ''Huzur Ramazan '' operasyonlarında kumar oynatıldığı tespit edilen birçok kıraathane ve derneğe eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Operasyonun Malatya ayağında Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince  bir kahvehaneye operasyon düzenlendi. Operasyonda kumar oynatıldığı belirtilen 2 adet tombala düzeneği ve ekipmanlarına el konulurken, tombala oynadıkları belirlenen 41 kişi hakkında ise idare işlem yapılarak 219’ar TL idari para cezası uygulandı.

Güvenlik kameralarıyla giriş ve çıkışların kontrol edilmeye çalışıldığı belirlenen işyerindeki tombala düzenek ve ekipmanları Asayiş Şubesine götürüldü.

Kahvehanede bulunan 41 kişi idari para cezası ve kimlik sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hakan Yıldırım (6 yıl önce)
    Kahve hanelere baskın yapılsın büyük kumar oynatiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla