SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korona Önlemi Denetimi ve Uyarı

0
Güncellendi - 2020-09-20 04:01:14
Korona Önlemi Denetimi ve Uyarı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde polis ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini denetledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine bağlı ekipler, ilçe merkezi, pazar yeri, lokanta, toplu taşıma araçları ile D 300 kara yolunu kullanan araçlarda denetimler gerçekleştirdi.

Ekipler denetimlerde vatandaşları hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde uyararak, "Yeni tip koronavirüs riskine karşı 14 kural" broşürlerini dağıttı.

Denetimlerde, kurallara uymayan ve maske takmayan vatandaşlara para cezası kesildi.

HEKİMHAN'DA

Hekimhan ilçesinde de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetlendi.

İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Muhammed Öztaş, denetimlere katıldı. Öztaş, esnafı gezerek, kurallara uyulması konusunda esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Tüm ekiplerin sahada denetimler gerçekleştirdiğini belirten Kaymakam Öztaş, "Vatandaşlarımız maske takmalı ve sosyal mesafe kurallarına uymalıdır. Vatandaşlarımızın bir kısmı kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Hekimhan'da da gün boyu denetim yapacağız. Denetimin amacı ceza kesmenin ötesinde rehberlik etmek, farkındalık oluşturmak, yeniden kurallara uyma noktasında bir hassasiyet oluşturmak." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız