SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Maske Denetimi

0
Güncellendi - 2020-07-20 02:55:36
Polisten Maske Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polis ekipleri sokakta maske takmayanlar hakkında işlem yapıyor.

Dünyada etkili olan ve Türkiye'de de daha fazla yayılmaması için çaba gösterilen yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla ilgili mücadele sürüyor.

Covid-19’da normalleşme süreciyle birlikte birçok kişi kuralları ihlal edince rakamlar artmaya başladı. Ekipler, maskesiz sokağa çıkanlara idari işlem yapıyor.

Malatya eski belediye önünde vatandaşları uyaran polisler, zaman zaman da kurallara uymayanlar hakkında cezai işlem yapıyor. Polis ekipleri araçlarda hoparlörle de maske takma zorunluluğu konusunda uyarıyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Maske takmadan dayı gibi de kabara kubara yürüyerek polisin yanından geçip gidenler var. Malatya'da bunlara ceza kesildiğini gören var mı? Biz de takmayalım hemşerim! Maskeyi bile siyasileştirip şehrine göre muamele ediliyor inancındayım artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (3 yıl önce)
    İnsanlar genel olarak maske takıyor Esnafım Hergun carsidayim Takmıyor diyenler abartıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (3 yıl önce)
    çok şükür birileri sonunda el attı her gün haberlere bakıyorum sonunda birileri ne kadar geç zamanda bu denetimlerin olmasını kararlaştırmış demekki artık insanların hayatlarını düşünmeye başlamışlar dışarıda millet maskesiz dolaşmakta cirit atıyorlar adeta baksan ya ellerinde ya ceplerinde malatya da gerçekten denetim sıfır yazılacak kim takmıyorsa o maskeyi o cezayı yiyecek bu kadar basit olmamalı bu durum yazık günah her gün ölen var hastalanan var
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel (3 yıl önce)
    Akşama doğruydu trambuse bindim bı tanede maskesiz binmeye çalıştı şoför bırakmadı adam halen kavgayla binmeye çalışıyor şoför birini aradı polis gönderin dedi adam hemen cebinden çıkarıp taktı şoförü tebrik ediyorum herkes üzerine düşeni yaparsa Allah'ın izni ve imanimizla bununda hakkından geleceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Şehirde maskeli adam görmek çok zor polis ne yapsın ceza yazsa işe amirler ve siyasiler karışıyor .
    0
    0
    Yanıtla